İstek Varsa Başarı Kaçınılmaz Oluyor

0
280

muaythai turnuva6İskenderunlu Muay Thai’ciler Adana’daki Şampiyonadan 7 Dereceyle Döndü

11-13 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilen Muay Thai Adana Bölge Şampiyonasında, 12 sporcu ile boy gösteren İskenderun Raks Spor Kulübü, şampiyonadan 7 derece elde ederek döndü. Bu başarıdan duyduğu memnuniyeti dile getiren Kulüp Yöneticisi Hülya Şimşek, sporcularındaki bu hırs ve azim olduğu sürece İskenderun’a daha büyük başarıları getireceklerine inandığını belirtti.

İskenderun Raks Spor Kulübü Yöneticisi Hülya Şimşek ve Kulüp Antrenörü serdar Keskin, geçtiğimiz günlerde Adana’da yapılan Muay Thai Adana Bölge Şampiyonası ile ilgili bilgiler verdiler. Şampiyonaya 12 sporcu ile katıldıklarını söyleyen Kulüp Yöneticisi Şimşek; “Şampiyonaya Adana’dan 4, Gaziantep, Mersin, Kayseri illerinden 1, bizim dışımızda Antakya’dan iki kulüp olmak üzere Hatay’dan da 3 kulüp katıldı. Bölge şampiyonasında toplam 250’ye yakın sporcu mücadele etti. Minikler, Yıldızlar, Gençler ve Büyükler kategorisinde yapılan müsabakalarda, sporcularımız farklı kategorilerde 1 birincilik, 2 ikincilik, 4’te üçüncülük elde ettiler.

muaythai turnuva7

Kulüp olarak öğrencilerimizin başarısı bizler için onur ve gurur vericidir. Ben inanıyorum ki gelecekte çok daha iyi yerlere gelecekler. Çünkü başlarında gerçekten deneyimli ve bu işi çok iyi bilen Antrenörümüz Serdar Keskin var. Sporcularımızda da bu azim ve istek var oldukça, aileleri de arkalarında oldukça elbette ki başarı kaçınılmaz olacaktır” dedi.

Elde edilen başarının, İskenderun’un başarısı olduğunu dile getiren Antrenör Serdar Keskin ise bu başarıların devam edeceğini söylerken; “30 Ağustos günü İskenderun’da gerçekleştirilen 1. Uluslar arası Muay Thai Şampiyonasında bizlere çok büyük destekler veren İskenderun Belediye Başkanı Sayın Seyfi Dingil’e bu desteklerinden dolayı çok teşekkür ederiz” dedi. Şampiyonanın çok büyük ses getirdiğine de vurgu yapan Keskin, yine ilimiz Hatay’da böyle bir organizasyona ev sahipliği yapmak için taleplerin geldiğine de vurgu yaptı.

Adana Bölge Şampiyonasında derece yapan sporcular şöyle oldu: Büyükler 57 kg’da Orhan Döner 1’ci, Gençler 71 kg’da Ali Deniz Sabahoğlu 2’ci, Yıldızlar +57 kg’da Sekan Akıcı 2’, Büyükler 60 kg’da İlker Devrim 3’cü, Gençler 54 kg’da Kerem Şimşek 3’cü, Gençler 63,5 kg’da Ali Aslan 3’cü ve Yıldızlar +57 kg’da Fadime Tokgöz 3’cü oldu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here