İskenderunsporlu Futbolcular da Şehidimizin Mevlidine Katıldı

0
30

Şehit Kapılay, Mevlid-i Şerif ile Anıldı

Geçtiğimiz günlerde, Kuzey Irak’ta sürdürülen Pençe-Kilit operasyonunda şehit düşen P. Uzm. Çvş. Bican Kapılay için baba evi önünde Mevlid-i Şerif okutuldu. Kapılay’ın ruhuna düzenlenen Mevlid-i Şerif’e İskenderunspor kafilesi de katıldı.

Kuzey Irak Bölgesinde icra edilen Pençe Kilit Harekâtında Meluni Dağı kırsalında bölücü terörist unsurlar ile çıkan çatışma sonucunda yaralanan P. Uzm. Çvş. Bican Kapılay yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştu.

Operasyonda şehit düşen P. Uzm. Çvş. Bican Kapılay için baba evi önünde Mevlid-i Şerif okutuldu. Yoğun katılımın gerçekleştiği Mevlid-i Şerif’e İskenderun eski Kaymakamı İskender Yönden, Ak Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, İlçe Müftüsü Osman Şekerci, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İskenderunspor Kulüp Başkanı Hakan Bolat, askeri ve sivil erkan ile çok sayıda İskenderun halkı katıldı.

İskenderunlu Şehidimiz Bican Kapılay’ın ruhuna düzenlenen Mevlid-i Şerif’ine ayrıca İskenderunspor Yöneticileri, Teknik Heyet ve Futbolcular da iştirak etti. İskenderunspor Kulüp Başkanı Hakan Bolat önderliğindeki İskenderunspor kafilesi Mevlid’e katılarak şehidimizin ruhuna dualar ettiler, ailesine başsağlığı dileğinde bulundular. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here