İskenderunspor’da Yeni Sezon!

0
32

TFF 2’ci Lig temsilcimiz İskenderunspor yeni sezon hazırlıkları kapsamında transfer çalışmalarına hız verdi. Teknik ekibin yanı sıra 4 futbolcuyla sözleşme imzalayan Turuncu-Mavili ekip yeni sezon hazırlıklarına da 15 Temmuz tarihi itibariyle başlayacak.

Yeni sezona Teknik Direktör Gürkan Aslan yönetiminde başlayacak olan İskenderunspor, Eren Şahin, Mehmet Manis, Mohamed Khalil ve Ahmet Biler ile de anlaşarak sözleşme imzaladı.

Kamp Programı 3 Etapta Gerçekleştirilecek

Temsilcimiz İskenderunspor’un 2024-2025 sezonu öncesinde uygulayacağı yeni sezona hazırlık programı Kulüp Başkanı Hakan Bolat tarafından açıklandı.

İskenderun’da başlayacak olan 1. Etap kampı futbolcuların toplanmasıyla 15 Temmuz tarihinde başlayacak. 15-21 Temmuz tarihleri arasında yapılacak olan antrenmanlar 22 Temmuz’daki bir günlük iznin ardından 23-29 Temmuz tarihleri arsında devam edecek. 30 Temmuz’da başlayacak ve 3 gün sürecek bir izin döneminin ardından 2. Etap kampı da Afyon’da gerçekleştirilecek.

2 Ağustos tarihinde saat 16.00’da yeniden toplanacak olan Turuncu-Mavililer için Afyon Kampı da başlamış olacak. 2-8 Ağustos tarihlerindeki antrenmanların ardından 9 Ağustos’ta bir günlük izin yapılacak ve iznin hemen ardından antrenmanlar 10-15 Ağustos tarihine kadar sürecek.

16-18 Ağustos tarihlerinde 3 gün dinlenecek olan İskenderunsporlu futbolcular 19 Ağustos’ta yeniden toplanacak. İskenderun’da devam edecek olan çalışmalar 26 Ağustos izin olmak üzere 31 Ağustos tarihine kadar devam edecek. Turuncu-Mavili temsilcimiz yeni sezonun ilk maçına 1 Eylül’de çıkacak.

Teknik Heyet İmzaları Attı…

İskenderunspor, yeni sezonda Teknik Direktörlük görevi için daha önce de kulüpte görev yapan Gürkan Aslan ile anlaşma sağladı. Teknik Direktör Gürkan Aslan yönetimindeki teknik ekibin içinde Yardımcı Antrenörlüğü Aykan Öksüz, Kaleci Antrenörlüğünü İsmail Ünal, Atletik Performans Antrenörlüğünü Sinan Aydın ve Analizleri de Anıl Yılmaz yapacak.

Kulüpten konuyla ilgili yapılan açıklamada; “Yapılan anlaşmanın hem hocamız hem de kulübümüz için hayırlı olmasını diliyoruz” ifadelerine yer verildi.

4 Futbolcu ile de Sözleşme İmzalandı

Yeni sezon için futbolcular ile görüşülmeye ve anlaşılan isimlerle sözleşme imzalanmaya başlandı. Bu bağlamda Eren Şahin, Mehmet Manis, Mohamed Khalil ve Ahmet Biler ile karşılıklı imzalar atıldı.

Son olarak Sivas 4 Eylül Futbol A.Ş. takımda forma giyen hücum oyuncusu Eren Şahin ile 3 yıllık anlaşma sağlandı. İsviçre’nin Rapperswil-Jona takımında forma giyen hücum oyuncusu Mehmet Manis ile de 1 yıllık anlaşmaya varıldı.

Geçtiğimiz sezon Avusturya’nın SK Bischofshofen takımında forma giyen ve oynadığı 30 maçta 16 gol atıp 12 de asist kaydeden forvet oyuncusu Mohamed Khalil ile 2 yıllık anlaşma sağlandı. Bunların yanı sıra İngiltere’nin Wingate FC takımında forma giyen savunma oyuncusu Ahmet Biler ile 2 yıllık anlaşma sağlandı ve imzalar atıldı.

Öte yandan, kulübün Sportif Direktörlük görevi için Yağız Baysal ile anlaşma sağlandığı da duyuruldu. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here