İskenderunspor’da Kızılcabölük Mesaisi Sürüyor

0
24

TFF 3. Lig 2. Grupta maç fazlasıyla lider durumda bulunan temsilcimiz İskenderunspor, bu hafta sonu Cumartesi günü saat 13.00’te kendi saha ve seyircisi önünde karşılaşacağı Kızılcabölükspor maçının hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor.

Ligin ikinci yarısının 2. haftasında deplasmanda Hacettepe’yi 1-0 mağlup ederek kentine 3 puan ile dönen ve maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturan İskenderunspor’da tesislerde yapılan idmanda futbolcuların bir hayli neşeli olmaları dikkatlerden kaçmadı.

İskenderunspor Kulüp CEO’su ve Teknik Direktör Jan Olde Riekerink, yapılan son antrenman öncesinde futbolcularla toplantı yaparak, hafta sonu oynanacak olan Kızılcabölükspor karşılaşmasının önemine değindi.

Erdinç Pekgöz İskenderunspor’da!

Öte yandan Turuncu-Mavili kulüp, en son olarak Afjet Afyonspor forması giyen stoper Erdinç Pekgöz ile anlaşma sağladı. İskenderunspor Başkanı Hakan Bolat’ın katılımıyla gerçekleştirilen imza töreninde Erdinç Pekgöz, kendisini 1,5 yıllığına İskenderunspor’a bağlayan sözleşmeye imza attı. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here