İskenderunspor’da Kızılcabölük Maçı Hazırlıkları Başladı

0
59

TFF 3. Lig 2. Grupta zirve mücadelesi veren ekipler arasında yer alan Turuncu-Mavili temsilcimiz İskenderunspor, hafta içi mesaisinde Çarşamba günü saat 14.00’te İskenderun 5 Temmuz Stadında oynayacağı Kızılcabölükspor maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı. İskenderunspor Tesislerinde yapılan son antrenmanı Kulüp Başkanı Hakan Bolat da izleyerek futbolculara moral verdi.

İskenderunspor Kulüp Başkanı Hakan Bolat, 2-1 kazanılan Yomraspor maçının ardından açıklamalarda bulunarak, şanssız şekilde puan kaybı yaşadıklarını ancak bu maçtan sonra bu şanssızlıkların kırıldığına inandığını kaydetti.

Yomraspor karşısında iyi oynadıklarını dile getiren Başkan Polat; “Rakibimiz Yomraspor, 90 dakika iyi futbol oynayan iyi bir takım. Bizde maçın bazı bölümlerinde iyi oynadık ve galibiyeti hak ettik. Grup Lideri Bitexen Düzcespor ile puan farkının 6’ya indirdik. Tabi ki ligin sonu her takım için çok zor. Bundan sonraki her maçımızda 3 puan alıp hedefe gitmek istiyoruz. Allah’ın izniyle 2. Lig’e çıkacağız. Şanssız bir şekilde çok puan kaybettik. Bu maç itibariyle şansımızın döndüğünü hissediyorum” şeklinde görüşlerini açıkladı. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here