İskenderunspor’a Sponsor Desteği!

0
20

Forma Göğüs Sponsoru Tosyalı, Sırt Sponsoru Atakaş Holding Oldu

TFF 2.Lig’de kentimizi temsil eden Turuncu-Mavili ekibimiz İskenderunspor, bu sezon ki mücadelesini şehrimizin iki devinin desteğini alarak sürdürecek. Şehrimizin marka isimlerinden Tosyalı, İskenderunspor’un Forma Göğüs Sponsoru olurken, diğer bir marka şirket Atakaş Holding de Forma Sırt Sponsoru oldu.

Sponsorluk anlaşmaları sonrasında Turuncu-Mavili kulüpten yapılana açıklamada; “Türkiye’nin global çelik üreticisi Tosyalı, İskenderunspor’umuzun forma göğüs sponsoru oldu. İskenderun Belediye Başkanı olarak görevde bulunduğu süre boyunca maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen, her zaman kulübümüzün yanında yer alan ve bu sponsorluk anlaşmasının gerçekleşmesini sağlayan Sayın M.Fatih Tosyalı’ya şehrimiz ve kulübümüz adına can-ı gönülden teşekkür ederiz.

İskenderunspor’umuzun, 2024-2025 futbol sezonunda forma sırt sponsoru ATAKAŞ HOLDİNG oldu. Takımımızın her zaman yanında olan ATAKAŞ HOLDİNG’e ve Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Recep Atakaş’a teşekkür ediyor, sponsorluk anlaşmasının her iki taraf içinde hayırlı olmasını diliyoruz.

Şimdi daha GÜÇLÜYÜZ!” ifadelerine yer verildi. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here