İskenderunspor, Siirt İl Özel İdare Maçına Hazırlanıyor

0
48

Karşılaşma Pazar Günü Saat 13.00’te İskenderun 5 Temmuz Stadında

TFF 3. Lig 2. Grupta, şampiyonluk hesapları yapan İskenderunspor, Alanya Kestelspor deplasmanında aldığı galibiyetin ardından gözünü hafta sonu oynayacağı Siirt İl Özel İdaresi maçına çevirdi. Kendi tesislerinde çalışmalarını sürdüren Turuncu-Mavili ekibin futbolcuları, Siirt İl Özel İdarespor karşılaşmasından da sahadan galibiyetle ayrılıp, zirve yolunda emin adımlarla ilerlemek istiyor.

Pazar günü saat 13.00’te İskenderun 5 Temmuz Stadında oynanacak olan İskenderunspor ile Siirt Özel İdarespor karşılaşmasını Safa Yılmaz, Yusuf Şimşek ile Göker Erol hakem üçlüsü yönetecek.

Turuncu-Mavi Camiada İrfan Başaran Sevinci

Öte yandan, aldığı başarılı sonuçlarla 44 puan ile grubunda lider durumda bulunan temsilcimiz İskenderunspor’da kaptan İrfan yeniden antrenmanlara başladı. Takımın başarılı futbolcularından takım kaptanı İrfan Başaran, Aksaray Belediyespor karşılaşmasında rakibi ile girdiği ikili mücadele sonunda ağır olarak sakatlanmıştı.

Turuncu-Mavili camia tarafından sahalara ne zaman döneceği merakla beklenen takım kaptanı İrfan Başaran, İskenderunspor’un sağlık ekibinin yoğun çalışmaları sonucunda takım arkadaşları ile birlikte çalışmalara başladı. İrfan Başaran’ın sahalara dönmesi, Turuncu-Mavili camia tarafından sevinçle karşılandı. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here