İskenderunspor, Alanya Deplasmanından Galibiyetle Döndü! 2-1

0
60

İskenderunspor’u Deplasmanda Galibiyete Taşıyan Golleri 20. Dakikada Osman Şahin, 55. Dakikada da Emre Gemici atarken, Ev Sahibi Alanya Kestelspor’un Tek Golünü 71. Dakikada Murat Şimşek Kaydetti…

TFF 3. Lig 2. Grup 23. hafta maçında grup lideri İskenderunspor, Başkent Üniversitesi Alanya Kestelspor’a konuk oldu. Milli Egemenlik Stadında oynanan karşılaşma Turuncu-Mavili temsilcimizin 2-1’lik üstünlüğü ile sona erdi. İskenderunspor’un gollerini 20. dakikada Osman Şahin, 55. dakikada da Emre Gemici, ev sahibi Başkent Üniversitesi Alanya Kestelspor’un golünü ise 71. dakikada Murat Şimşek attı.

Grubunda Şampiyonluğa oynayan takımlar arasında yer alan İskenderunspor’un galibiyet serisi devam ediyor. Turuncu-Mavili ekip, Alanya Milli Egemenlik Stadında yapılan karşılaşmada Başkent Üniversitesi Alanya Kestelspor’u her iki yarıda atılan gollerle 2-1 mağlup etti.

Mehmet Güngör, Hasan Hüseyin Yazıcılar’ın yönettiği karşılaşmada, dakikalar 20’yi gösterdiğinde Osman Şahin’in golü ile 1-0 öne geçen konuk ekip, soyunma odasına da skor avantajı ile girdi. Alanya temsilcisi ikinci yarının başlarında eşitlik golünü bulmak için bastırsa da İskenderunspor kontra atakla geldiği Kestelspor kalesinde Emre Gemici ile skoru 2-0’a taşıdı. Mavi-Beyazlı ekip 71. dakikada Murat Şimşek’in kafa golüyle farkı bire indirerek skoru 2-1’e getirdi ancak mağlubiyetten kurtulamadı.

Oldukça sert ve çekişmeli geçen karşılaşmada, İskenderunspor’dan Onur Ural 84. dakikada, Metehan Baltacı da 90+4. dakikada, ev sahibi Alanya Kestelspor’dan da Ali Timurcuoğlu yine 90+4. dakikada kırmızı kart gördüler.

Bu sonucun ardından, Başkent Üniversitesi Alanya Kestelspor bu mağlubiyetle 15 puanda kalırken, temsilcimiz İskenderunspor ise 44 puana ulaştı ve maç fazlasıyla gruptaki liderliğini sürdürdü. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here