İskenderunspor 3 Golle 3 Puanı Aldı

0
112

TFF 3. Lig 2. Grupta zirve mücadelesini sürdüren temsilcimiz İskenderunspor, İskenderun 5 Temmuz Stadında yapılan karşılaşmada her iki yarıda atılan gollerle Karadeniz temsilcisi 52 Orduspor’u 3-1 mağlup etti. Ev sahibi İskenderun Spor’un gollerini Enes Soy, Abdurrahman Kuyucu ile penaltıdan Emre Gemici atarken, misafir ekip 52 Orduspor’un golünü de Güney Tutcuoğlu attı.

Turuncu-Mavili ekibimiz İskenderunspor, 3 maç sonra galibiyete ulaştı. Sahasında ağırladığı 52 Orduspor’u 3 golle geçen temsilcimiz, özellikle ilk yarıda oynadığı etkili futbolla galibiyete uzandı.

Maça isteki başlayan İskenderunspor 19. dakikada Enes Soy ile öne geçti: 1-0. 28. dakikada sahneye çıkan günün başarılı ismi Abdurrahman Kuyucu ise attığı golle ilk yarının sonucunu belirledi: 2-0. İkinci yarıda ise konuk ekibin atakları yoğundu. 63. dakikada Güney Karadeniz temsilcisin ümitlendirse de son sözü 90. dakikada golcü Emre Gemici söyledi. Bu dakikada Emre kazanılan penaltıyı gole çevirince Turuncu-Mavili ekibimiz rahat bir nefes aldı: 3-0. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca galibiyete uzanan taraf 3 golle İskenderunspor oldu.

Alınan bu sonucun ardından İskenderunspor puanını 52 ye çıkartırken, haftayı yenilgiyle kapatan 52 Orduspor da 43 puanda kaldı. İskenderunspor ligde ikinciliğini sürdürüyor. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here