İskenderunspor 1967’nin Su Tedarikçisi ‘Alpin’ Oldu

0
481

iskenderunspor 1967-27İskenderunspor 1967 Kulübü, Alpin Doğal Kaynak Suları ile bir yıllık sponsorluk anlaşması gerçekleştirdi. Alpin Kaynak Suları Bölge Müdürü Hüseyin Engür yeni sezonda sponsor oldukları Turuncu-Mavili ekibe başarılar diledi.

Bu sezon Hatay Amatör Küme Süper Liginde mücadele edecek İskenderunspor 1967’ye sponsor olan Alpin Kaynak Suları kulübün bir yıllık su ihtiyacını karşılayacak. Hatay Alpin Bayiliğinde gerçekleştirilen sponsorluk törenine Hatay Bayii Muti Korkmaz, Bölge Müdürü Hüseyin Engür, İskenderunspor 1967 Kulüp Başkanı Ali Gökhan Olgun, Kulübün Pazarlama Müdürü Mehmet Turan ve Alpin Su yetkilileri katıldı.

spor-iskspor 1967 (5i)

İskenderunspor 1967 Pazarlama Müdürü Mehmet Turan, burada yaptığı açıklamada; “Alpin Su bölgemizin en büyük su tedarikçisi. Yetkili kişileri de bizim samimi olduğum dostlarımız. Bu konuda görüşmelerimizi yaptık ve bir yıllık sponsorluk anlaşması gerçekleştirdik. Bizlere bu desteği veren Başta Bölge Müdürümüz Hüseyin Engür’e teşekkürlerimizi iletiyoruz. Spora vermiş oldukları destekler gelecek nesiller için çok olumlu olacaktır” dedi.

Alpin Kaynak Suları Bölge Müdürü Ergün ise; “İskenderunspor 1967 kulübüne bu yeni sezonda başarılar diliyorum. İnanıyorum ki bizim vermiş olduğumuz minik destek ileride daha da büyüyecektir. Bu konuda elimizden gelen desteği vereceğiz. İskenderunspor 1967’nin bu yıl şampiyon olması durumunda bu desteğimiz devam edecektir. Şimdiden tüm takıma ve taraftarlara başarılar diliyorum” değerlendirmesinde bulundu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here