İskenderunspor 1967’nin Gruptaki Rakipleri Belli Oldu!

0
79

iskenderunspor3Geçen sezon 3. Ligden Bölgesel Amatör Lig (BAL)’e düşen Turuncu-Mavili ekibimiz İskenderunspor 1967’nin yanı sıra aynı ligde mücadele edecek olan Erzin Belediyespor ve Reyhanlı Belediyespor’un da grupları belli oldu.

İlimizi Bölgesel Amatör Liginde temsil edecek olan İskenderunspor 1967, Erzin Belediyespor ve Reyhanlı Belediyespor, aynı grupta yer aldılar. 2013-2014 sezonunda BAL ligi 3.Grup’ta yer alacak olan temsilcilerimizin rakipleri belli oldu. Erzin Belediyespor ve Reyhanlı Belediyespor kulüpleri, takımını oturtturmuş yeni sezon için çalışmalarını yaparken, profesyonel ligden düşen temsilcilerimizden İskenderunspor 1967’nin ise Teknik Direktörlük görevine Halit Ersoy getirildikten sonra transferlere başlayıp kampa girmesi beklenirken, şuana kadar hiçbir girişimde bulunulmaması, takımdaki belirsizliğin devam ettiğinin bir göstergesi olarak göze çarpıyor.

21 Eylül’de başlayacak olan Bölgesel Amatör Lig (BAL)’de temsilcilerimizin de yer aldığı 3. Grupta mücadele edecek takımlar şunlar;

Adıyaman İl Özel İdaresi Spor, Elazığ İl Özel İdare Spor, Elazığ Yolspor, Şahinbey Belediye Gençlik Ve Spor, Şehit Kamil Belediyespor, İskenderunspor 1967, Reyhanlı Belediyespor, Erzin Belediyespor, 44 Malatyaspor, Malatya İl Özel İdaresispor, Elbistan Belediyespor, Türkoğlu Belediyespor, Birecik Belediyespor, Ş.Urfa Karaköprü Belediyespor, Kilis Belediyespor.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here