İskenderunspor 1967 Topbaşı Yaptı!

0
101

iskenderunspor 1967-17İskenderunspor 1967’nin futbolcuları sezonun ilk çalışmasını yaptı. Yeni sezonun en iddialı takımı olarak görünün İskenderunspor 1967, Sakarya’da bulunan çim sahada top başı yaptı. Teknik Direktör Halis Özipek gözetiminde çalışmalara başlayan takımda birçok yeni oyuncu da görücüye çıktı. Yapılan ilk antrenmanı Başkan Gökhan Olgun’un yanı sıra, yönetim kurulu üyeleri ve bazı taraftarlar da izledi.

Sezonun ilk antrenmanıyla ilgili kısa bir açıklama yapan İskenderunspor 1967 Teknik Direktörü Halis Özipek; “Yeni sezon çalışmalarımıza bugün başladık. İskenderun’a yakışır bir takım yaratmak istiyoruz. Amacımız koca bir şehrin futbola olan hasretliğini sonlandırmak. Yeni futbolcularımız var, görüştüğümüz ve takıma katılacak yeni futbolcularımız da var. Takımımızı en kısa sürede en iyi hale getirmeye çalışacağız” dedi.

iskenderunspor 1967-18

Kulüp Başkanı Gökhan Olgun ise; “Çalışmalarımıza başladık. Tüm futbolcularımıza başarılar diliyorum. Allah bizleri mahcup etmesin. Bu kentin daha iyi yerlere gelmesi için takım olarak çalışacağız. Bugün yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımız da antrenmana gelerek futbolculara moral verdiler. Onlar da yeni sezona iyi hazırlanıyorlar. Birkaç futbolcuyla daha görüşmelerimiz sürüyor, eksik transferlerimizi gerçekleştirdikten sonra inşallah şampiyonluk için çalışacağız” diye konuştu.

Öte yandan, yapılan ilk antrenmanı MHP Hatay Milletvekili adaylarından İbrahim Gül de izledi. Sporun siyasilerden yeterince destek görmediğini dile getiren Gül, takıma baklava ikramında da bulundu. Gül; “Allah, sizlerin emeklerini boşa çıkartmasın. İnanıyorum ki bu çalışmalarınız boşa gitmeyecektir. Bizler de inşallah elimizden geldiği kadarıyla yanınızda duracağız” şeklinde konuştu.

Sezonun ilk antrenmandan sonra İskenderunspor 1967’nın tüm futbolcuları, çalışmanın yorgunluğunu kendileri için getirilen baklavayı afiyetle yiyerek attılar.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here