İskenderunlu Rıdvan Dönmez Resmen Süper Lig Ekibi Konyaspor’da

0
21

Süper Lig takımlarından Konyaspor, Somaspor’dan 21 yaşındaki sol bek hemşerimiz Rıdvan Dönmez’i kadrosuna kattı.

İskenderun’un Bekbele Mahallesinde yetişen genç yetenek Rıdvan Dönmez, Süper Lig Ekibi Konyaspor’a imza attı. Konyaspor, bir süre önce prensipte anlaştığı genç yetenek Rıdvan Dönmez’i resmen renklerine bağladığını duyurdu.

Amanos Dağlarının eteklerinde yer alan Bekbele Mahallesinde 2003 yılında dünyaya gelen 21 yaşındaki Rıdvan Dönmez’in, henüz 12 yaşındayken, Bekbele Gençlikspor da filiz lisansı çıktı. Daha sonra sırasıyla Karaağaç Efsanespor, İskenderun Kayraspor, Yeni Malatyaspor, 5 Temmuz İskenderunspor, Bulancakspor, son olarak da geçen sezon 2. Lig ekiplerinden Somaspor’un formasını giydi.

Sol kanat mevkilerinde görev yapan genç yetenek, sezon başında aralarında Alanyaspor’un da bulunduğu çok sayıdaki Süper Lig ekiplerinin radarındaydı. Elini çabuk tutan Süper Lig ekiplerinden Konyaspor, bir süre önce prensipte anlaştığı genç yetenek Rıdvan Dönmez’i resmen renklerine bağladığını duyurdu.

Kulüpten yapılan açıklamada; “Kulübümüz, son olarak TFF 2. Lig ekiplerinden Somaspor’da forma giyen sol bek Rıdvan Dönmez ile 5 yıllık anlaşma sağladı” ifadelerine yer verildi.

Genç futbolcunun daha fazla deneyim kazanması için bu sezonu Vanspor FK’da kiralık olarak geçireceği duyuruldu. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here