İskenderun’da Bir İlk “Yazılım Eğitimi Kursu” Başlıyor

0
785

yazılım kursu1İskenderun’da uzun yıllardan bu yana WEB tasarımı sektöründe başarıyla faaliyet gösteren Genç Bilişim Yazılım Geliştirme Merkezi Hatay ilini kapsayacak “Yazılım Eğitim Kursu” açıyor. Konuyla ilgili olarak bilgi veren Bilişim Yazılım Geliştirme Merkezi Yetkilisi Yasemin Şirin, daha önce Hatay’da “yazılım eğitimi kursu” açılmadığına dikkat çekerek, bu kursun il genelinde ilk defa gerçekleştirileceğinin altını çizdi.

Bilişim Yazılım Geliştirme Merkezi Yetkilisi Yasemin Şirin, Yazılım Eğitimi Kurslarının 15 Mayıs 2015 tarihinde başlayacağını bildirdi. Merkez Yetkilisi Şirin: “Daha önce Hatay’da yazılım eğitim kursu açılmamıştı. Biz Bilişim Yazılım Geliştirme Merkezi olarak bu kursu açmayı uygun gördük. Bu kurs ile kursiyerlerimize Microsoft Eğitim Sistemleri, Microsoft yazılım eğitimleri, Microsoft Office, Vmware, Symantech, IT Güvenlik Eğitimleri, Checkpoint, Redhat- Linux, Cisco, IBM ve birçok programları öğreteceğiz. Kursumuzun yaklaşık 300 saat olması planlanmaktadır. Ayrıca Kurslarımız uygulama odaklı eğitimleri kapsamaktadır.

Mevcut kursumuz 15 Mayıs 2015 tarihinde Bilişim Yazılım Geliştirme Merkezi’nde başlayacaktır. Kurslarımızı, kendi dallarında uzman sertifikalı hocalarımız verecektir. Yazılım geliştirme kurslarıyla ilgili ön kayıtlarımız başlamış bulunmaktadır. Şu ana kadar çok yoğun bir talep olduğunu söyleyebiliriz. Böyle bir kursun daha önce İskenderun’da hiç yapılmamış olması, bu kursa olan ilgiyi inanılmaz derecede arttırmış durumdadır. Kurslarımıza başvuruda bulunmak isteyen kursiyerlerimiz Savaş Mahallesi, Ziya Gökalp Caddesi No: 47/1’de ki adresimize başvuruda bulunabilirler. Adaylarımız bizden 0326 613 00 08 ve de 0543 390 7264 numaralı telefondan da bilgi alabilirler” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here