İskenderun ve Dörtyol’da Kıraathanelere ‘Kumar’ Baskını

0
16

Emniyet ekipleri, İskenderun ve Dörtyol’da bulunan kıraathanelerde kumar oynayan şahıslara yönelik operasyon gerçekleştirdi. İskenderun’da 2, Dörtyol’da ise 4 kişiye kumar oynadıkları gerekçesiyle para cezası verilirken, işyeri işletmecilerine de yasal işlem uygulandı.

Emniyet Müdürlüğü görevlileri, kumar oynanması için yer ve imkân sağlama saçlarıyla mücadele kapsamında; İskenderun’da Kurtuluş Mahallesinde faaliyet gösteren bir kıraathanede 2 şahsın kumar oynadığı tespit edildi. Olayla ilgili olarak, işyeri işletmecisi M.E. hakkında gerekli yasal işlemler yapılırken, kumar oynayan şahıslara da toplam 12.850 TL idari para cezası düzenlendi.

Dörtyol’da 4 Kişiye İdari Para Cezası

Kumar oynanması için yer ve imkan sağlama saçlarıyla mücadele kapsamında ayrıca Dörtyol’da Numune Evler Mahallesinde faaliyet gösteren bir kıraathanede ise 4 şahsın kumar oynadığı tespit edildi. emniyet mensupları olayla ilgili olarak işyeri işletmecisi M.B.E. hakkında gerekli yasal işlemler yaptı, kumar oynayan şahıslara da toplam 25.700 TL idari para cezası düzenledi.

Emniyet Müdürlüğü görevlileri, bu tür operasyonların kumarla mücadele kapsamında devam edeceğini belirttiler. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here