İskenderun Paşa Karaca Anadolu İmam Hatip Lisesi’nden YKS Başarısı

0
138

Hatay İskenderun Paşa Karaca Anadolu İmam Hatip Lisesi, 2024 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarıyla Türkiye genelinde dikkat çeken bir başarı elde etti. İskenderun Paşa Karaca Anadolu İmam Hatip Lisesi bölgenin en iyisi olduğunu bir kez daha kanıtladı. İskenderun Paşa Karaca Anadolu İmam Hatip Lisesi’nden yapılan açıklamada şöyle denildi;

“Bu yıl yapılan YKS sınavında 3 milyon 120 bin aday yarıştı. İskenderun Paşa Karaca Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri bu büyük sınavda Türkiye genelinde büyük bir başarı elde ederek seçkin üniversitelere yerleşme şansı yakaladı. Bu başarı, öğrencilerin azmi ve öğretmenlerinin özverisi sayesinde gerçekleşmiştir. Paşa Karaca Anadolu İmam Hatip Lisesi bu seneki başarısıyla eğitimdeki çıtayı her geçen gün yükseltmeye devam ediyor. Okul yönetimimiz, bu başarı grafiğini sürdürmek için öğrencilere destek olmayı sürdürüyor. Öğrencilere verilen eğitim ve destek programları sayesinde Paşa Karaca Anadolu İmam Hatip Lisesi hedeflerini büyütüyor.”

YKS’ye giren ve başarı sağlayan öğrencilerin sıralaması şu şekilde oluştu; Sözel Türkiye 159. su Gülsüm Erşen, Eşit Ağırlık Türkiye 696.sı Rümeysa Kesik, Sözel Türkiye 2279.su Eren Köse, Sayısal Türkiye 4685.si Ahmet Tosun, Dil Türkiye 5152.si Nehir Zikra Yiğit, Sayısal Türkiye 5617.si Zehra Başkıran, Eşit Ağırlık Türkiye 6793.sü Furkan Yakıcı, Sayısal Türkiye 8937.si Muhammet Asım Yorgun, Sayısal Türkiye 11060.sı Mehmet Emin Demirkıran, Dil Türkiye 14900.su Abdürrahim Pilavcıoğlu, Sayısal Türkiye 17992.si Mustafa Çakır. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here