İskenderun Gazetesi, 23 Temmuz’da 78. Yıldönümünü Kutlayacak…

0
19

İskenderun, Hatay ve Anadolu Basınına 77 yıldır hizmet veren İskenderun Gazetesi, 23 Temmuz 2024 Salı günü 78. Yayın Yıldönümüne girecek.

78’inci yayın yılından ilk gününü alacak olan İskenderun Gazetesi daha nice yıllar atakta kalarak 100 yaşına yani bir asra ulaşmak arzusunda.

Alışıla geldiği üzere, nasip olursa, mütevazı kutlama kabullerimiz yine gazete misafir salonunda gerçekleşecek.

78 yıllık zorlu mücadele de aramızdan ayrılanlar oldu. Bu vesileyle aramızdan ilk ayrılan kurucumuz Suphi Levent‘i rahmetle anıyoruz.

Sonra aramızdan ayrılan eğitim yazarımız Gürcan Özdemir‘i, Genel Yayın Yönetmenimiz ve köşe yazarımız Semir Bağırsakçı‘yı, spor yazarımız Öcal Çulcuoğlu ile kısa bir süre önce kaybettiğimiz Öner Çetinkaya‘ya yine Allah’tan rahmet dileriz.

78 yılda İskenderun Gazetesinin her sayfasına katkı veren daha nice yazarlarımız ve baskı çalışanlarımız olmuştur. Hayatta olanlara şükran ve sevgilerimizi sunarız. Yaşama veda edenlere de yine Allah’tan rahmet dileriz.

Genel Yayın Yönetmenliğini üstlendiğim İskenderun Gazetesi, İmtiyaz Sahibimiz Rızkullah Terbiyeli, Yazı İşleri Müdürümüz İlyas Edip Terbiyeli, İnternet ve Sayfa Editörümüz Helga Terbiyeli, muhabirimiz Meral Sadrettin, köşe yazarlarımız Yasemin Tümkaya, Muhammet Yaşar Bilgin, Nurettin Can, Sadık Karakaş ile yine tarafsız yayıncılığın öncüleri olacağız.

Adını İskenderun’dan alan gazetemiz, İskenderun, Hatay’ın ve Türkiye’nin sesi olma gayretinde olacaktır. Geçerli sebepler hariç kesintisiz 77 yıl hizmet vermek ve 78. yayın yılından gün almak ciddi bir başarı ve onurdur.

İskenderun Gazetesi okurlarına, abonelerine, kamu ve özel sektördeki abone ve reklâm destekçilerimize, siyasi partilerimize, sendikalarımıza, odalarımıza ve diğer sivil toplum örgütlerimize teşekkürlerimizi iletiyoruz.

Sevginiz, sevgimiz, saygınız, saygımızdır. Yakın zamanda hızla inşa edileceğini temenni ettiğimiz eskisinden daha güzel olacağına inandığımız, Yeni İskenderun’da güzel günlerde ve 23 Temmuz da gazetemizde buluşmak üzere şimdilik hoşça kalın.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here