İskenderun Gazeteciler Cemiyeti (İGC)’nden İş İnsanlarına Teşekkür Plaketi

0
19

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Diyap Atar ve yönetim kurulu üyeleri, cemiyete vermiş oldukları desteklerden ötürü bölgemizin kıymetli iş insanlarına teşekkür plaketi takdim ettiler. İGC Başkanı Atar, Noksel Genel Müdürü ve Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Sedat Uysal’a, İş İnsanı Oğuz Akkaya’ya ve İş insanı Nuri Üysen’e plaketlerini makamlarında verdi.

Plaketini Alan Sedat Uysal’dan İGC’ye Teşekkür

İGC Başkanı Diyap Atar, hayır işleriyle öne çıkan Noksel Genel Müdürü ve Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Sedat Uysal’a katkılarından ötürü teşekkür plaketini sunarken, cemiyet binasının restorasyonunda katkısı olan Noksel Genel Müdürü Sedat Uysal’aa şükranlarını iletti.

Uysal ise nazik ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Gece gündüz, soğuk, sıcak demeden bizi haberdar etme adına emeklerini esirgemeyen basın mensuplarımıza ev sahipliği yapan ve yeni yüzüyle hizmet veren cemiyet binasının hayırlara vesile olmasını dilerken, verdiği plaketten dolayı Cemiyet Başkanımız Diyap Atar’a ve değerli yönetimine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

İş İnsanı Oğuz Akkaya’ya da Teşekkür Plaketi

İGC yönetimi, genç ve başarılı iş insanlarından Oğuz Akkaya’yı da çalışma ofisinde ziyaret etti. Akkaya’ya cemiyet binasına vermiş olduğu destekler nedeniyle Başkan Diyap Atar tarafından teşekkür plaketi verildi. İş insanı Oğuz Akkaya; “İskenderun’un önemli ve güçlü isimlerinin bulunduğu gazeteciler cemiyetini her daim desteklemekten mutluluk duyacağım. Bölgemizin güçlü kalemlere ihtiyacı vardır. Özgür basın her daim bölgemizin sesi olmaya devam edecektir” dedi.

Hayır işlerine öncülük eden bir isim olan Yükseliş Koleji kurucusu İş insanı Nuri Üysen’e de katkıları nedeniyle teşekkür plaketi verildi. Gerçekleşen nezaket ziyareti nedeniyle İGC yönetimine teşekkür eden iş insanı Nuri Üysen; “Bölgemizin önemli bir markası olan İskenderun Gazeteciler Cemiyeti her zaman güçlü şekilde ayakta kalmalıdır. Bu konuda tüm üyeleri tebrik ediyorum” değerlendirmesinde bulundu. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here