İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Durdurulamıyor! 5-0

0
345

spor-turnuva14Turnuvanın Flaş Ekibi Gazeteciler Cemiyetini galibiyete taşıyan golleri Mehmet Çetin (2), Cuma Keseroğlu (2) ile Mehmet Yavuz attı

Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen 32. Erhan Aksay Futbol Turnuvasında İskenderun Gazeteciler Cemiyeti futbol takımı galibiyet serisine devam ediyor. Gazeteciler Cemiyeti, hafta sonu oynanan maçlarda Yargı Akademisi’ni 5-0 mağlup etti. Fatih Ateş, Semih Tolungüç ile Sadettin Aslan hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşmada İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Futbol takımının gollerini Mehmet Çetin (2), Cuma Keseroğlu (2) ile Mehmet Yavuz attı. Yargı Akademisi bir penaltı vuruşundan da yararlanamadı. Körfez (B) Grubunda mücadele eden İskenderun Gazeteciler Cemiyeti topladığı 9 puan ile grubunda lider durumda bulunuyor.

spor-turnuva15

51. Bakım Merkez Komutanlığı: 6 Biçer Beton: 3

Günün diğer karşılaşmaları da bol gollü geçti. 9 golün atıldığı karşılaşmada 51. Bakım Merkez Komutanlığı her iki yarıda atılan gollerle Biçer Beton’u 6-3 mağlup etti.

Meydan Mahallesinde Galibiyet Coşkusu

İskenderun 5 Temmuz Stadı dış sahada yapılan karşılaşmalarda Meydan Mahallesi Yardımlaşma Derneği güçlü rakibi Asaşspor’u her iki yarıda atılan gollerle 4-2 mağlup etti. Hakan Özpınar, Mehmet Yaşaran ile Sergen Pekkara’nın yönettiği karşılaşmada Meydan Mahallesi’ne galibiyet getiren golleri Hasan Kaçar (2), Süphi Öztürk ile Veysi Ersöz attı. Asaşspor’un gollerini Metin Kuzu ile penaltıdan Suat Atasever atarken, Meydan Mahallesinden Suphi Öztürk’ün attığı güzel gol geceye damgasını vurdu. Centilmenlik içerisinde geçen karşılaşmada Meydan Mahallesi taraftarlarının galibiyet coşkusu görülmeye değerdi.

spor-turnuva16

Belen Kaymakamlığı: 3 Mobilyacılar: 2

Körfez (A) Grubunda mücadele eden Belen Kaymakamlığı ise güçlü rakibi Mobilyacılar Odası’nı 3-2 mağlup etti. Sergen Pekkara, Hakan Özpınar ile Burak Çağrı Sert’in yönettiği karşılaşmada Belen Kaymakamlığı’nın gollerini Hasan Aslan (2) ile Fatih Güler attı. Mobilyacılar Odası’nın golleri ise Fatih Kıraç ile penaltıdan Savaş Singin’den geldi.

spor-turnuva17

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here