İskenderun Belediyespor, Sümerspor’u 4 Golle Geçti

0
333

iskenderun bldspor8Hatay Amatör Küme Süper Liginde yer alan İskenderun Belediyespor, ligin 3. haftasında karşılaştığı Hatay Sümerspor’u 4-1 yenerek, önemli bir engeli daha aşmış oldu. İskenderun Belediyespor, aldığı bu galibiyet ile zirveye yerleşti.

İskenderun 5 Temmuz Stadında oynanan karşılaşmaya vatandaşlardan büyük ilgisi vardı. İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, Belediye Meclis üyeleri, İskenderun Turizm Derneği Başkanı Sabahattin Uygun, İşadamı Nuri Üysen, Siyasi Parti yöneticileri, spor kulübü yöneticileri ve çok sayıda sporseverler maçı izledi.

Maçın ilk yarısında tutuk bir oyun ortaya koyan İskenderun Belediyespor, karşılaşmanın ikinci yarısına ise hızlı ve etkili başladı. Karşılaşmanın 56. dakikasında Ali Geçici’nin kafa golü ile 1-0 öne geçen İskenderun ekibi golden sonra ataklarını sıklaştırdı. Temsilcimiz karşılaşmanın 62. dakikasında Ömer Şimşek, 81. dakikasında Güven ve 90. dakikada da Kerim’in attığı gollerle farka gitti. İskenderun Belediyespor geçen hafta da aldığı galibiyet ile ligin zirvesine yerleşti.

Maç sonunda soyunma odasına inen İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, galibiyetten dolayı futbolcuları tek-tek kutlayarak tebrik etti. Başkan Seyfi Dingil özellikle ikinci yarıda oynanan futbolun kalitesinden dolayı futbolcularına övgüler yağdırarak; “İskenderun halkı sizden başarı bekliyor” dedi ve futbolcularından gelecek haftaki karşılaşmadan da galibiyet sözü aldı.

Öte yandan, İskenderun Belediye Sosyal tesislerinde maç kahvaltısında Belediye Başkan Yardımcıları Ergün Gözüküçük, Cemil Çengel ve kulüp yöneticileri ile bir araya gelen futbolcular maç öncesi galibiyet sözü vermişlerdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here