İskenderun Belediyespor, Odabaşı’nı 3 Golle Geçti

0
73

iskenderun bldspor7Hatay Amatör Küme Süper Liginin iddialı takımlarından İskenderun Belediyespor ligin 2. haftasında deplasmanda oynadığı maçta Odabaşıspor’u 3-1 yenerek haftayı 3 puanla kapattı.

Antakya Nazım Koka Stadyumunda oynanan maçı Süper Toto Süper Lig yan hakemlerinden Cem Hanoğlu yönetti. Hanoğlu’lunun yardımcılıklarını ise İsmail Çetin ile Emin Özçelik yaptı.

Maça hızlı başlayan İskenderun Belediyespor karşılaşmanın 14. dakikasında Kaptan Mustafa Güleryüz’ün kafa golü ile 1-0 öne geçti. Golden hemen sonra bulduğu penaltı golü ile Odabaşıspor durumu eşitledi:1-1. Oyunda üstünlüğünü her fırsatta hissettiren İskenderun Belediyespor, Ömer Şimşek’le bulduğu gollerle ilk yarıyı 3-1 önde tamamladı. Maçın ikinci yarısını da kontrollü oynayan İskenderun Belediyespor, genç oyunculara da yer vererek maçı 3-1 önde tamamladı.

Verilecek Cezaya Razıyız

Maç sonunda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan İskenderun Belediyespor 2. Başkanı Muhsin Cerrahoğlu, hedeflerinin şampiyonluk olduğunu ve alınan 3 puana sevindiklerini söyledi. Ligin açılış maçında yaşanan olaylara üzüldüklerini de ifade eden Cerrahoğlu; “Güzel bir atmosferde başlayan ve futbol camiasının büyük ilgi gösterdiği, özellikle Belen ve İskenderun Belediye Başkanlarının da izlediği maçta böylesine olumsuz görüntüler yaşanmamalıydı. Günlük yaşamda dost ve arkadaş olan her iki takım oyuncularının daha dikkatli ve hassas olmaları gerekiyordu” dedi. Cerrahoğlu, federasyon tarafından istenilen kırmızı kartlı oyuncuları ile ilgili savunmayı da yaptıklarını söyleyerek, verilecek her türlü karara saygılı olacaklarını ifade etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here