İskenderun Belediyesinden Bir Yenilik Daha!

0
70

bld-e devlet1İskenderun Belediyesi e-devlet uygulamasına geçen, Hatay’ın ilk ve tek Belediyesi oldu. İskenderun Belediyesi bünyesinde kullanılan otomasyon programının web tabanlı programa geçmesi ile birlikte artık vatandaşlar işlemlerini internet üzerinde güvenli bir şekilde e-devlet kapısından yapabilecek.

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, belediye bünyesinde bilgi işlem merkezinin daha sistematik bir işleyiş kazandığına dikkat çekerek bundan böyle e-devlet kapısı üzerinden de vatandaşlara hizmete başlayacaklarını açıkladı.

Belediye Başkan Seyfi Dingil, e-devlet uygulamasına geçildiğini, vatandaşların uygulama ile https://www.türkiye.gov.tr /iskenderun-belediyesi link’inden,  E- devlet şifreleri ile işlemlerini yapabileceklerini söyledi. Başkan Seyfi Dingil; “İskenderun Belediyesi bu bağlamda Hatay’da e-devlet bünyesinde hizmet veren ilk ve tek belediye olmuştur. Vatandaşlarımız bürokrasiden en az etki ile diğer resmi kuruluşlarla entegrasyon hizmetlerine devam edecektir. Bundan böyle yeni uygulama ile Elektronik hizmetlere tek noktadan, hızlı ve güvenli erişim sağlanacaktır” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here