İskenderun Belediyesinde Halk Günü Uygulaması Başladı

0
91

bld-halk günleri2İskenderun Belediyesi, demokratik, katılımcı yerel yönetimin ve sosyal belediyeciliğin adresi olmaya, vatandaşların talep ve şikâyetlerini çözüme kavuşturmaya devam ediyor.

Bu anlamda İskenderun Belediyesi’nde ilk kez halk günü uygulaması başladı. Halk Günü vasıtasıyla her kesimden halk, belediyeden talep, şikâyet, öneri ve beklentilerini bizzat Belediye idaresine anlattı. Vatandaşlara tek-tek söz hakkı verilen halk gününde; bazı sorunlarını dile getiren ilçe sakinleri, ağırlıklı olarak işsizlik sorunundan bahsettiler.

bld-halk günleri3

Halk Günü toplantılarına çok büyük önem vereceklerini belirten Belediye Başkan vekili Osman Meçsi; “Başkanımız İzmir’deki bazı belediyeler ile ikili görüşmeler yapmak üzere burada değil. Kendilerinin sizlere selamı var. Bizler halkımızın bir yandan sorunlarına çözüm üretmeye çalışırken, diğer yandan da bizlerle paylaşmak istedikleri proje ve çalışmaları da değerlendiriyoruz. Belediyenin kapıları vatandaşlara her zaman açıktır. Halkımızla her zaman iç içe olmanın, onların sorunlarını çözmenin huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Halk günleri her Salı günü yapılmaya devam edecek” diye konuştu.

Düzenlenen toplantıya Belediye Başkan Yardımcıları Ergün Gözüküçük, Cemil Çengel ve birim müdürleri katıldı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here