İskenderun Belediyesi Eğitime Desteğini Sürdürüyor

0
53

bld-eğitime destek3İskenderun Belediyesi eğitime desteğini sürdürüyor. İskenderun Belediyesi ile İkem Kolejinin sosyal sorumluluk projesi kapsamında, daha önce Sarıseki Ortaokulunda düzenlenen bilim şenliği, bu kez de Büyük Dere ortaokulu ve ilkokulunda düzenlendi.

Düzenlenen bilim şenliğinde öğrenciler, bilim tırı içerisinde kurulan laboratuarı incelediler ve öğrencilere fen bilgisi öğretmenleri tarafından, çeşitli deneyler yaptırıldı. Ardından öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.

bld-eğitime destek4

Yaptığı sosyal çalışmalarla halkın beğenisi kazanan Başkan Seyfi Dingil ise konu ile ilgili yaptığı açıklamada, her zaman sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde hareket ettiklerini belirterek; “Hedefimiz, geleceğimiz olan öğrencilerimizi ülke değerlerinin ve eğitiminin genel amacı doğrultusunda en iyi şekilde yetiştirilmesine katkıda bulunmaktır. Düzenlenen bilim şenliği etkinliklerinde okullarımızın ihtiyaçlarını elimizden geldiğince çözmeye çalışıyoruz” şeklinde görüş beyan etti.

Okul Müdürü, öğretmenler veliler ve öğrencilerde okula verdiği desteklerden ötürü Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e teşekkür ettiler.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here