İskenderun Ak Parti, Olağanüstü Kongreye Çıkarma Yaptı

0
70

akp iskenderun1Geçtiğimiz günlerde yapılan Ak Parti’nin 1. Olağanüstü Büyük Kongresine İskenderun İlçe Teşkilatı da büyük katılım gösterdi. Ankara’da gerçekleştirilen ve Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu’nun tek aday olarak çıktığı kongrede Ak Parti İskenderun İlçe Başkanı Vedat Tosun Başkanlığında İlçe Kadın Kolları üyeleri, gençlik kolları üyeleri ve partililer hazır bulundu. Kurultaya 6 araçla çıkarma yapan Ak Parti İskenderun İlçe Teşkilatı’nda birlik, beraberlik ve dayanışma vardı.

Uzun yolculuğun ardından kongrenin yapılacağı Ankara Arena Spor Salonu’na ulaşan teşkilat üyeleri, Ankara’da olmanın ve büyük kongreye katılmanın heyecanını ve gururunu hep birlikte yaşadılar. Türkiye’nin dört bir tarafından Ak Parti teşkilatlarının katıldığı kongrede Ak Parti İskenderun İlçe Teşkilatı Başkanı Vedat Tosun ve parti mensuplarını Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar karşıladı.

İskenderun’dan giden teşkilat üyelerine Ankara’da gereken her türlü kolaylığı sergileyen Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, kongre bitimine kadar teşkilat üyelerine ilgisini eksik etmedi.

Kongre sonrasında kısa bir değerlendirme yapan Ak Parti İskenderun İlçe Başkanı Vedat Tosun, 11 yıldan beri tek başına iktidar olan partilerinin Türkiye’ye çağ atlattığını ekonomisi güçlü, geleceğe güvenle bakabilen bir ülke yaptığını söyledi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here