İşçi Partisi İskenderun İlçe Başkanı Fatma Paksoy: “Erdoğan, Çıktığı Yükseklik Düşeceği Yüksekliktir!”

0
199

işçi partisi açıkalama2Yapılan genel kurulun ardından İşçi Partisi İskenderun ilçe başkanlığı görevine seçilen Emekli Öğretmen Fatma Paksoy, Ortadoğu’da yaşanan gelişmeler ile ilgili açıklamalarda bulundu. İlçe Başkanı olarak yaptığı ilk açıklamada iktidara yüklenen İlçe Başkanı Paksoy, Türkiye Cumhuriyetinin önümüzdeki yıllarda yeniden Atatürk devrimi temelinde örgütleneceğini belirtti.

İlçe Başkanı Paksoy; “Sıradan insanların yüzeyde gördükleri vardır, bir de toplumun temelindeki dinamikler vardır. Bugün işte o temeldeki büyük dalgayı, tarihsel süreci görmek önemli. Tayyip Erdoğanlar, 2002 yılında başlayan bir tertiple Türkiye’nin tepesine oturtuldu. Görevleri, ABD’nin savaş takvimine göre belirlenmişti. Turgut Özal’ın dünya ekonomisiyle bütünleşme sürecini gaddarca devam ettirecek ve ‘Kürdistan’ adı altında ikinci İsrail’in kurulmasına hizmet edecekti. Ancak deniz bitti. Yüklendikleri ihanet görevini buraya kadar getirdiler. Devamı yok. İşte temeldeki dinamik budur.

Evet, Türkiye büyük çözümün, büyük kararın eşiğine gelmiştir. Büyük çözüm, sıcak para diktatörlüğünün yıkılmasıdır. Türkiye, önümüzdeki ekonomik depremden karma ekonomiyle çıkacaktır. PKK adayının Cumhurbaşkanlığı seçimine katılması da bir dönemin sonunu işaretliyor. Türkiye’nin geleceğinde artık bölünme değil, bütünleşme vardır” dedi.

Tayyip Erdoğan Saltanatını Yıkacağız

ABD ve Tayyip Erdoğanların Suriye’de yenildiğine dikkat çeken Paksoy; “Doğu Akdeniz’e o ikinci İsrail Koridorunu açamadılar. ‘Kürdistan’ dedikleri proje de çöktü. Suriye, Irak ve İran cephesinde Türkiye’nin Milli Kuvvetleri de saf tuttu. Bizim ülkelerimizi böleceklerdi, hep birlikte bozguna uğrattık. Türkiye Cumhuriyeti, önümüzdeki yıllarda yeniden Atatürk Devrimi temelinde örgütlenecektir. Toplum, tarikat ve cemaat ağlarından kurtarılacaktır.

Tayyip Erdoğan saltanatını önümüzdeki bir-iki yıl içinde yıkacağız. Onu çıktığı yerden millet olarak indireceğiz. Yükseğe çıkmak, birikimsiz kişilerin başını döndürür ama çıktığı yükseklik, düşeceği yüksekliktir. Tayyip Erdoğan’ın seçim başarısı, aslında düşeceği yerin yükselmesidir. Daha yüksekten düşecektir. Düştüğü gün, yandaşları ‘Keşke bu kadar yüksekten düşmeseydi’ diyecekler ve bu saptamayı yapacakları günler öyle uzak değil” diye konuştu.

İşçi Partisi İskenderun İlçe Örgütünün yeni yönetimiyle kaldığı yerden mücadeleye devam edeceğini de duyuran Başkan Paksoy, yönetim kurulu üyelerinin isimlerini de açıkladı. Yeni yönetim şu isimlerden oluştu:

İlçe Başkanı Emekli Öğretmen Fatma Paksoy, İlçe Sekreteri Öğretmen Levent Öner, İlçe Saymanı Emekli Öğretmen Sadık Karakaş, Yönetim Kurulu Üyesi Avukat Orhan Korkut, Yönetim Kurulu Üyesi Makine Mühendisi Aytaç Nazlı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here