İşadamı Belli Son Yolculuğuna Uğurlandı

0
258

orhan belli1Spor merkezinde spor yaparken geçirdiği kalp krizi sonrası yaşamını yitiren İskenderunlu işadamı Orhan Belli’nin cenazesi dün Merkez Kaptan Paşa Camiinde kılınan cenaze namazının ardından Karaağaç Asri mezarlığında sevenlerinin gözyaşları arasında toprağa verildi.

orhan belli2

Payas İlçesinde babası Naim Belli ile birlikte Demir Çelik tesisleri işleten sanayici ve işadamı Orhan Belli, sağlıklı yaşam için sık-sık gittiği spor merkezinde spor yaparken fenalık geçidi. Özel Gelişim Hastanesine kaldırılan işadamı Belli’nin kalp krizi geçirdiği belirlenirken, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Bekar ve 40 yaşında olan Orhan Belli için dün Merkez Kaptan Paşa Camiinde kılınan cenaze törenine İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İTSO Başkanı Levent Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri, iş dünyasının tanınmış simaları, sevenleri ve merhumun yakınları katıldı.

orhan belli3

Cenaze namazının ardından merhum Orhan Belli’nin naaşı gözyaşları arasında Asri Mezarlığına götürüldü. Belli, burada gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı. İskenderun Gazetesi olarak Merhum Orhan Belli’ye Allah’tan rahmet, kederli ailesine de başsağlığı dileriz.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here