İş Güvenliği Konusunda Sunum Yapıldı

0
333

İş güvenliği uzmanları, işyeri hekimleri, iş güvenliği uzman adaylarına yönelik, sorunları belirlemek ve çözüm üretmek adına gerçekleştirilen toplantıda konuşan, İş Güvenliği Uzmanı Taner Karaçaylı; “Mevcut alanda büyük bir iş ihtiyacı olduğunu söyleyebiliriz. Ortak hareket ederek, bu iş gücünü paylaşabilir ve işimizin kalitesini ortaya koyabiliriz. Yeter ki ortak hareket edelim” dedi.

İskenderun Muhasebeciler Odasında geçtiğimiz hafta sonu iş güvenliği uzmanları, işyeri hekimleri, iş güvenliği uzman adaylarına yönelik bir sunum gerçekleştirildi. Sunumu İş Güvenliği Uzmanları Taner Karaçaylı ve Ali İhsan Dönmez verdi. Soru cevap şekilde gerçekleştirilen sunumda konuşan Uzman Taner Karaçaylı; “Bugün burada toplanmamızın amacı, bu işe gönül vermiş tüm meslektaşlarımızı bir araya getirmek, tanışmak, sorunlarımızı belirlemek ve bu sorunlara çözümler üretmektir.

Bildiğiniz gibi 6331 sayılı kanun yürürlüğe girmiştir. Bu kanun yürürlüğe girdikten sonra kimilerine göre bir deprem kimilerine göre ise bir fırsat olarak görülmüştür. İşlemleri yaparken ortaya çıkan bazı problemler söz konusudur. Ortaya çıkan en büyük problem kalite ve fiyatlardaki belirsizliklerdir. Özellikle ortak hareket etmediğimiz bu noktalarda böyle devam edilirse daha çok sorun yaşayacağımız ise aşikârdır.

Mevcut alanda büyük bir iş ihtiyacı olduğunu söyleyebiliriz. Ortak hareket ederek bu iş gücünü paylaşabilir ve işimizin kalitesini ortaya koyabiliriz. Yeter ki bizler aramızdaki farklılıkları ortak hareket ederek kaldıralım” dedi. Uzman Ali İhsan Dönmez ise, gerçekleştirilen bu toplantının, Hatay’daki iş sağlığı ve iş güvenliği profesyonellerinin hak ettiği değere ulaşması için atılan ilk adım olduğunu söyledi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here