‘İnşallah İstediğiniz Yerde Olursunuz!’

0
91

iskenderunspor 1967-16İskenderunspor 1967 Kulüp Başkanı Ali Gökhan Olgun’dan Hatay BŞB Başkanına Forma

Göreve geldiğinden sonra kentin tüm dinamiklerini ziyaret etmeye çalışan ve İskenderun’a yakışır bir futbol takımı kurma hedefine devam eden İskenderunspor 1967 Kulüp Başkanı Ali Gökhan Olgun, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ı da makamında ziyaret ederek takımla ilgili gelişmeler hakkında bilgi verdi. Kulüp başkanı Olgun’u kapıda karşılayan Başkan Savaş, yapılan ziyaretten duyduğu memnuiyeti dile getirirken, İskenderunspor’un eski günlerine gelmesi için büyük emeklerin verilmesi gerektiğini söyledi.

Ziyarette konuşan İskenderunspor 1967 Kulüp Başkanı Ali Gökhan Olgun, yeni bir oluşum içerisinde olduklarının altını çizerek; “Yeni yönetim ile halkımızın ve sizlerin de destekleriyle güzel bir enerji oluşturmaya çalışıyoruz. Kentimizin ismini, yıllardır spor sayesinde duyan diğer İller şimdilerde İskenderun’u hatırlamaz durumdalar. Bende uzun yıllar futbol oynadım. Amacım Türk futboluna yeni nesiller yetiştirmek, memleket çocuklarını, spora kanalize etmektir” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş da; “Genç ve enerji dolu kişilerin sporun içerisinde olması gerçekten çok olumlu! Bizlerde elimizden gelen destekleri vermeye çalışıyoruz. İskenderun’a da bir tesis gerektiğini biliyoruz. Bu nedenle elimizden geleni yapmaya çalışacağız. Size bu konuda başarılar diliyorum. İnşallah takım başarılı olur, istediğiniz yerde olursunuz. Sizleri destekliyoruz” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here