İncespor Bölgesel Amatör Lig’e Yükseldi

0
25

2023-2024 Sezonu Hatay Süper Amatör Ligi (Play-Off) müsabakaları, oynanan son karşılaşmalarla tamamlandı. Dörtyol ilçesi sentetik sahada yapılan ve Hatay bölgesi hakemlerinden Ömer Yüzer, Ahmet Fındık ile Arif Yüce’nin yönettiği karşılaşmada İncespor, Dörtyol 2022 FK’yı 5-2 mağlup etti. İncespor’un gollerini İbrahim Doğancı, Selim Kıyılı, Mehmet Yılmaz, Abdulkadir Alalem ile Halil İbrahim Türütçü atarken, Dörtyol 2022 FK nın gollerini de Koray kaydetti.

Biten bu karşılaşmanın ardından grup lideri İncespor, puanını 28’e çıkartarak şampiyon oldu. İncespor, 2024-2025 sezonunda Bölgesel Amatör Lig (BAL)’de mücadele edecek.

Türkmen İşadamının Destek Verdiği Takım Şampiyon Oldu

Yıllar öncesinde ülkemizi yerleşen Türkmen İşadamı Selahaddin Krav, Türk futboluna katkı sunmak için yaşamını sürdürdüğü ülkemizde Hatay’da bir takım oluşturdu. Türkmen işadamı Seladaddin Krav’ın maddi destek verdiği İncespor, son üç yıl içerisinde üst üste şampiyon olup Bölgesel Amatör Ligine çıktı.

Kenan Maraşlıoğlu’nun Başarısı

Şampiyonlukta bölgemizin deneyimli spor adamları arasında yer alan Kenan Marağlıoğlu’nun başarısı da konuşuluyor. İncespor’un Bölgesel Amatör Ligine çıkmasında pay sahibi olan Kenan Maraşlıoğlu’nun mutluluğu görülmeye değerdi.

Başarılı Kaleci Onur Şengül 3 Yılda Üç Şampiyonluk Gördü

Başarılı file bekçisi Onur Şengül, transfer olduğu İncespor’da 3 yılda 3 şampiyonluk görerek takımının Bölgesel Amatör ligine çıkmasında pay sahibi sporcular arasında yer aldı. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here