İlk Devrede Son Düdüğe Doğru!

0
56

spor-programLigin ilk devresini bitiren Hatayspor dışındaki Profesyonel Lig temsilcilerimizin bu haftaki maç programı belli oldu. 2. Lig temsilcimiz Körfez İskenderunspor ilk yarının son maçında evinde Aydınspor 1923’ü konuk edecek. Kırıkhanspor ile Erzin Belediyespor deplasmanda, Payas Belediyespor 1975 ise sahasında puan arayacak.

Aydınspor maçına moralle hazırlanan Körfez İskenderunspor, saha ve seyircisi önünde ilk yarının son maçından 3 puan çıkarmak istiyor. Takımda sakat ve cezalı futbolcu bulunmuyor.  Körfez İskenderunspor Teknik Direktörü Ramazan Silin, Aydınspor maçına iyi hazırlandıklarını belirterek; “Galibiyetten başka bir şey düşünmüyoruz. Taraftarlarımızın desteği ile galip gelerek devre arasına moralli girmek istiyoruz” dedi.

Üçüncü Lig ekiplerimizden Payas Belediyespor 1975 sahasında Maltepespor’u konuk edecek ve rakibi karşısında galibiyet arayacak. Son iki haftayı puansız geçiren Payas ekibi, Maltepe karşısında alacağı galibiyetle hem moral kazanmak hem de ikinci devre için avantaj yakalamak hedefinde!

Üçüncü Ligdeki diğer temsilcilerimiz Kırıkhanspor ile Erzin Belediyespor deplasmanda puan mücadelesi yapacak. Kırıkhanspor İstanbul deplasmanında Tuzlaspor’a konuk olacak. Erzin ekibi de Silivrispor ile puan mücadelesi yapacak.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta zirve hesapları yapan Hatayspor ise ilk yarıyı 4. sırada tamamladı. Pazar günü deplasmanda karşılaştığı Bugsaşspor’u 2-1 yenerek devre arası tatiline galibiyetle giren Bordo-Beyazlılar, ikinci devreye daha iyi bir başlangıç yapmayı hedefliyor. İşte haftanın programı: >>

Körfez İskenderunspor-Aydınspor 1923

21 Aralık 2014 Pazar 13.30

İskenderun 5 Temmuz Stadı

Fahri Var, Gökçen Seven, Mücahit Değermenci

Tuzlaspor-Kırıkhanspor

21 Aralık 2014 Pazar 13.30

Tuzla Belediye Sahası

Ekrem Gerginci, Muhammet Çekin, Recep Ekin

Payas Belediyespor 1975-Maltepespor

21 Aralık 2014 Pazar 13.30

Payas İlçe Stadı

Emrah Yılmaz, Arda Özyıldırım, Zeynur Çakır

Silivrispor-Erzin Belediyespor

21 Aralık 2014 Pazar 13.30

Silivri Stadı

Meliz Özçiğdem, Halil İbrahim Atabay, Kürşathan Akın

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here