İlçe Jandarma Komutanı Yusuf Yıldırım’dan Veda Ziyareti

0
23

2021 yılında İskenderun İlçe Jandarma komutanı olarak göreve başlayan Binbaşı Yusuf Yıldırım, Dörtyol Jandarma Komanda Tugay Komutanlığına atanması nedeniyle İskenderun Gazeteciler Cemiyetini ziyaret ederek gazetecilerle vedalaştı.

Binbaşı Yıldırım, İskenderun’da görev yaptığı süre zarfında özellikle jandarma mıntıkasındaki bölgelerde vatandaşlarla daha fazla iletişim kurarak askere olan güveni üst seviyeye kadar çıkartmayı başardı.

Dörtyol Jandarma Komando Tugay Komutanlığında görev yapacak olan Binbaşı Yusuf Yıldırım; “İskenderun Gazeteciler Cemiyeti, bölgemizin gerçek manada yönlendirici ve yol göstericisidir. Görev yaptığımız sürece sahada bulunan arkadaşlarımla oldukça iyi uyum içerisinde çalıştık. Bölgemizde gazetecilik yapan arkadaşlarımızın tutumları bizleri fazlasıyla memnun etmiştir. Sizlerle birlikte görev yapmaktan dolayı oldukça mutluyum.

İlçe Jandarma komutanlığına atanan  Jandarma Binbaşı Mustafa Açık, arkadaşımızın da mesleki tecrübesiyle İskenderun’a ciddi katkıları olacaktır” dedi.

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Diyap Atar da; “Bölgemizde resmi kurum ve kuruluşlarıyla bir arada görev yapıyoruz. İskenderun İlçe Jandarma komutanlığında göreve başladığınız günden bu yana gerçekten sizlerden çok memnunuz. Halkımızın huzuru ve güveni için iletişimi ön planda tutarak ciddi gayret gösterdiniz. Sizin nezdinizde ilçe Jandarma komutanlığında görevli tüm komutanlarımızı ve askerlerimizi kutluyorum. Yeni görev yerinizin de hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here