İl Birincisi Bocce Takımı 2 Bin Liralık Yardım Bekliyor!

0
92

bocce takımı510-12 Mayıs tarihleri arasında Mersin’de gerçekleştirilecek olan “Okullar Arası Türkiye Bocce Şampiyonasında” ilimizi temsil edecek olan İskenderun Merkez Kız Teknik ve Meslek Lisesi Bocce Takımı, maddi sıkıntıyı aşmış değil. İskenderun’un sahipsizliği, bu kez İskenderun Merkez Kız Teknik ve Meslek Lisesi Bocce Takımını vurdu.

Hatay şampiyonasında rakiplerini tek-tek eleyerek İl Birinciliğini elde eden İskenderun Merkez Kız Teknik ve Meslek Lisesi Bocce Takımı, Mersin ilinde yapılacak olan Türkiye Şampiyonasında ilimizi ve kentimizi temsil etmeye hak kazandı. Üç gün sürecek olan şampiyonada, yaklaşık 2 bin liralık yol ve konakla masrafı olan okul takımına ise hiç kimseden destek çıkmadı! İskenderun’un önde gelen kurum ve kuruluşlarına bu masrafın karşılanması için yapılan başvurulardan şimdiye kadar olumlu bir sonuç alınamadı!

Ekonomisi güçlü olan İskenderun’da, eğitime ve okul sporlarına 2 bin liralık yardım yapacak herhangi bir kurumun olmaması kamuoyu tarafından şaşkınlık ve tepki ile karşılanırken, kentimizdeki bu sahipsizlik daha önce farklı kategorilerde de karşımıza çıkmıştı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here