İkem Koleji Şampiyonluğa Koşuyor

0
491

ikem koleji (8)Simya Koleji ile İskenderun Kapalı Spor Salonunda İskenderun Birinciliği için karşılaşan Özel İKEM Koleji Genç Kız Basketbol Takımı, rahat bir oyunun ardından rakibini 57-41’lik net bir skorla geçti ve İskenderun Birincisi olarak Hatay yarı finallerine katılmaya hak kazandı.

İskenderun Birinciliği derecesi ile Hatay’ın en iyi dört okul takımı arasına katılmayı başaran İkem’li Bayan Basketbolcular, geçtiğimiz Pazartesi günü ise Antakya Kapalı Spor Salonunda karşı karşıya geldiği Yüksel Kemal Anadolu Lisesi’ni de 76-13 gibi bir skorla yenerek, Hatay finallerine yükselerek bir başarıya daha imza attılar.

Hatay finallerinin ilk durağında Simya Koleji ile karşılaşacak olan İKEM Koleji için motivasyon en üst seviyede olurken, Beden Eğitimi Öğretmeni ve Basketbol Antrenörü Hamit Duman, üstün bir başarı örneği sergilediklerini söyledi. Hedeflerinin Şampiyonluk olduğunu da kaydeden Duman; “Bunu başarmak için yapılması gereken her şeyi yapacağız. Kulüpler arası Hatay Şampiyonu olan okulumuz ikinci kupayı da istiyor. Çok emek harcıyoruz, durmadan çalışıyoruz ve en iyisini, en güzelini hak ediyoruz. Bu yüzden şampiyon olup İlimizi bölgede en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. Sporcularımızı başarılarından ötürü kutluyor, emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here