İHA Muhabiri Aslan Evliliğe İlk Adımını Attı

0
199

seyit aslan nişan1İhlas Haber Ajansı (İHA) İskenderun Bölge Muhabiri ve Hür Haber Gazetesi Haber Müdürü Seyit Aslan, 8. Gün Haber Editörü Demet Alvanlı ile nişanlanarak evlilik yolunda ilk adımı attı.

Mutlu çiftin nişan törenleri aile arasında gerçekleşti. Alvanlı ve Aslan ailelerinin mutlu gününde heyecanlı oldukları gözlenen Demet Alvanlı-Seyit Aslan çifti, bugüne kadar yaptıkları yüzlerce haber bir yana, bu kez kendileri en mutlu günlerinde haber oldular.

seyit aslan nişan2

Her zaman haber yaparken objektiflerin arkasında, haberin mutfağında olan her iki isim Demet Alvanlı ile Seyit Aslan, bu kez kameranın önünde mutluluklarını pekiştirerek evlilik yolunda ilk adımı attı. İskenderun basın camiasının iki çalışkan ve sevilen ismi Demet Alvanlı ve Seyit Aslan’ın nişan yüzüklerini 8. Gün Haber Sahibi Gökhan Gökpınar ve eşi Tülin Gökpınar taktılar.

Yüzüklerin takılmasının ardından aile büyükleri tarafından dualarla tebrik edilen genç çift Demet Alvanlı-Seyit Aslan, mutluluklarını aile fertleriyle paylaştılar.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here