İGC’den İş İnsanlarına Destek ve Teşekkür Ziyareti

0
2

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti (İGC) Başkanı Diyap Atar ve yönetim kurulu üyeleri, Şampiyon Filtre Yönetim Kurulu Başkanı Selma Yılmaz’ı, Edip Demir Çelik Yönetim Kurulu Başkanı Mithat Ceritbinmez’i ve Öz-Trans Uluslararası Nakliyat ortaklarından Sadullah Özkan’ı ziyaret ederek tarihi basın merkezinin restorasyonuna ve günümüze kadar bölgemize verdikleri destekten dolayı teşekkür plaketi takdim ettiler.

Şampiyon Filtre’ye Teşekkür Plaketi

İGC Heyetinin ilk durağı Şampiyon Filtre idi. Bölge ve ülke ekonomisine katkılarından dolayı Şampiyon Filtre Yönetim Kurulu Başkanı Selma Yılmaz’ın şahsında tüm aile üyelerine teşekkür eden Başkan Diyap Atar, ekonominin çarklarında yaşanan olumsuzluklara rağmen 500 çalışan ile üretime devam edilmesinin önemli bir başarı olduğunu söyledi.

Yılmaz ise ziyaret esnasında İskenderun OSB’de faaliyet gösteren tesise ilave olarak Erzin OSB’de Şampiyon Filtre tesis yatırımına başladıklarını müjdeledi. Şampiyon Filtre’nin büyümesi, gelişmesi ve dünya markaları arasında en iyi yeri alması için tüm imkanları seferber ettiklerine dikkat çeken Yılmaz, bölge basınının bugüne kadarki süreçte verdiği desteğe de teşekkür etti.

Edip Demir Çelik’e de Ziyaret ve Teşekkür

İGC Yönetimi, Edip Demir Çelik Yönetim Kurulu Başkanı Mithat Ceritbinmez’e de ziyaret gerçekleştirdi. İGC Başkanı Atar, Ceritbinmez’e plaket sundu ve tadilatı tamamlanan İskenderun Gazeteciler Cemiyeti binasının açılışına davet etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Mithat Ceritbinmez, Gazeteciler Cemiyeti yönetimini tebrik ederek; “Basın, toplumun sesi ve vicdanıdır. Bu anlamda yaptığınız çalışmalar takdire şayandır” dedi. Mithat Ceritbinmez, sohbet sırasında demir çelik sektörüyle ilgili değerlendirmelerde de bulundu.

Öz-Trans Uluslararası Nakliyat Unutulmadı

Yerel ekonomiye ve istihdama sağladığı katkılardan dolayı Öz-Trans Uluslararası Nakliyat ortaklarından Sadullah Özkan da İGC tarafından bir plaketle onurlandırıldı. Plaket takdimi, cemiyet yönetiminin ziyareti sırasında gerçekleştirildi.

Plaket sunumunda konuşan İGC Başkanı Diyap Atar, Özkan’ın bölgedeki ekonomik büyümeye katkıları ve iş imkânı yaratma konusundaki kararlılığı için takdirlerini dile getirdi. Sadullah Özkan ise bu takdirden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, lojistik sektörünün mevcut durumu hakkında değerlendirmelerde bulundu. Sektörde ilerlemelerin ve uluslararası iş birliğinin önemini vurguladı. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here