İGC Başkanı Diyap Atar’dan Başkan Mehmet Öntürk’e Plaket

0
12

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti (İGC) Başkanı Diyap Atar, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla Hataylı gazetecilerle kahvaltıda buluşan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk’e plaket takdim etti.

İGC Başkanı Atar, Başkan Öntürk’ün 6 Şubat depreminde en ağır yara alan Hatay’ın yeniden ayağa kalkması için yaptığı çalışmalar ve gösterdiği performansa moral ve motivasyon desteğinin simgesi olarak Ay-Yıldızlı motiflerle süslenmiş olan plaketi sundu.

Deprem sonrası yürüttüğü çalışmaların bölge halkına umut olması dileklerini sunan Öntürk’e plaket takdim eden Başkan Atar; “Deprem sonrası Hatay’ı yeniden inşa etme konusundaki kararlılığı ve azminiz hepimize moral kaynağı oldu. Moraliniz ve moralimiz daim olsun” diyerek teşekkürlerini iletti.

Başkan Mehmet Öntürk ise kendisine sunulan plaketin anlam yüklü olduğunu belirterek Başkan Atar’a teşekkür etti ve; “Bu zor günlerde halkımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Hatay’ı yeniden ayağa kaldırmak için var gücümüzle çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Hatay Büyükşehir Expo Gastonomi Evi’nde düzenlenen kahvaltının ardından Başkan Öntürk’e plaket sunan İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Diyap Atar ve üyeler, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı ile günün anısına objektiflere poz verdiler.

Kahvaltıya katılan gazeteciler, Başkan Öntürk’ün çalışmaları hakkında memnuniyetlerini dile getirerek hem gazeteciler, hem de Başkan Öntürk’ün  Hatay’ın geleceği için umut dolu mesajlar verdi. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here