Huzurlarınızda İskenderun Belediyespor!

0
151

iskenderun bldspor1İskenderun Belediyesinin desteği ile kurulan İskenderun Belediye Gençlik ve Spor Kulübü, kurulma aşamasını tamamladı. Levent Duman başkanlığında kurulan İskenderun Belediye Gençlik ve Spor kulübü bünyesine katılan İskenderun Belediyespor takımının başına da Mehmet Kurt getirildi.

Yeni kurulan İskenderun Belediye Gençlik ve Spor Kulübünün ilk işi büyükşehir statüsü ile İskenderun’a bağlanan Karayılan Beldesinin Hatay Süper Amatör ligdeki takımı Karayılan Belediyespor’un ismini değiştirmek oldu. İskenderun Gazeteciler Cemiyetinde basınla bir araya gelen Kulübü Başkanı Levent Duman, yönetim kurulu üyeleri ve Hoca Mehmet Kurt, İskenderun Belediyespor’un hedefleri hakkında bilgiler verdiler.

iskenderun bldspor2

Kulüp Başkanı Duman; “İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’in destekleriyle göreve gelir gelmez bölge takımları üzerinde ciddi çalışmalar yaptı. Bizlere de destek vererek, amatör kümede bulunan İskenderun Belediyespor’u üst liglere çıkılmasını istedi. Gerçekten gelecek adına çok önemli çalışmalar içerisindeyiz. Bölgemizin çocuklarını kahve köşelerinden alıp, tesislere sokacağız. Tesislerimizle birlikte İnşallah bu takımı şampiyon yapıp, üst liglere çıkaracağız” dedi.

Teknik göreve getirilen Mehmet Kurt ise amacının gençlerimizi Türk futboluna kazandırmak olduğunun altını çizerken; “Bu bölgenin futbol adına çok yetenekli gençleri var. Bizde bu gençleri elimizden geldiğince en iyi şekilde yetiştireceğiz” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here