Hıdırbey Gastronomi Evi Yeniden Faaliyette

0
53

Musa Ağacı’nın Gölgesinde Eşsiz Tatlar…

Hatay Büyükşehir Belediyesi Hıdırbey Gastronomievi yapılan düzenleme çalışmalarının ardından yeniden misafirlerini ağırlamaya başladı.

6 Şubat Depremlerinde hasar alarak kullanılamayacak hale gelen ve Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı güçlendirme çalışmalarının ardından tarihi Narik Efendi Konağı’nda yeniden hizmet vermeye başlayan Hıdırbey Gastronomievi dünya ve Hatay mutfağından farklı lezzetleri tatma imkanı sunuyor.

Gastronomievi, Samandağ Hıdırbey Mahallesinin tarihi ve doğal güzelliği, tescilli ve koruma altında olan Musa Ağacı’nın gölgesinde pazartesi günleri hariç haftanın tüm günleri 08 – 17 saatleri arasında sabah kahvaltısı ve akşam yemeğinin yanı sıra gastronomi alanında yapılan sosyal etkinliklerle de vatandaşlara hizmet sunuyor.

HBB yetkilileri turistlerin yoğun olarak ziyaret ettiği Hıdırbey’de hizmetlerine yeniden başlayan Gastronomievi’nin şehrin tanıtımında etkin rol oynadığını vurgulayarak şehrin yeniden ayağa kalkma sürecine de destek olacak çeşitli kültürel ve sanatsal etkinliklere imza attığını ifade ettiler.  (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here