HESOB Başkanı Teksöz; “Beraber Olursak Daha Güçlü Oluruz”

0
93

hesob yemek1Hatay Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (HESOB) Başkanı Kadir Teksöz,  Başkan vekili Uğur Fırat ile birlikte Dörtyol Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığınca düzenlenen dayanışma yemeğine katıldılar.

Dörtyol sahilinde düzenlenen dayanışma yemeğinde ilk olarak söz alan Dörtyol Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Bölükbaşı; “Dörtyol esnafları olarak her zaman esnafımızın sorunlarını dinliyor, çözüm yolları arıyoruz. Tabi bu sorunların çözümünde HESOB Başkanımız Kadir Teksöz ve başkan yardımcımız Uğur Fırat’ın da çok büyük katkıları oluyor. Dörtyol esnafımız adına başkanımıza bizlerlin sorunları ile yakından ilgilendiği için teşekkür ediyorum ve her zaman yanlarında olduğumuzu belirtmek istiyorum” dedi.

Dörtyol, Payas ve Erzin Esnaf Oda başkanları ve üyelerinin de katıldığı gecede konuşan HESOB Başkanı Kadir Teksöz; “Birlikten güç doğar, görev yaptığım süre içerisinde İskenderun’da Uğur Başkanım ile birlikte her zaman sizlerin sorunları ile yakından ilgilendim. Çoğu zaman iş yerimize bile gitmiyor, esnaflarımızın dertlerine derman olmaya çalışıyoruz. İskenderun, Dörtyol, Payas ve Erzin ilçelerimizdeki esnaf kardeşlerimizin kenetlenmesini görmek beni de oldukça memnun ediyor” dedi.

Teksöz 2 Mayıs günü Antakya’da Ottoman Otelde Hatay Esnaf Odalarının genel kurulu yapılacağını ifade ederek sözlerine şöyle devam etti:

“Genel kurulumuza hepinizi bekliyoruz. Orada ne kadar kalabalık olursak o kadar sesimizi gür çıkartabilir ve Ankara’ya sesimizi duyurabiliriz. 50 bin üyesi ile en güçlü sivil toplum kuruluşu olan esnaf odamızda kardeşlerimiz arasında bu birlik ve beraberlik olduğu sürece bizler her zaman daha da güçlü olacağız ve sorunlarımızın çözümü noktasında yetkili mercilerle de o derecede sözlerimiz etkili olacak.”

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here