“Hep Birlikte Bayraklarımızla Yürüyeceğiz”

0
43

add açıklama1ADD Başkanı Akyol, İskenderunluları Cumhuriyet Yürüyüşüne Davet Etti…

Atatürkçü Düşünce Derneği Şube Başkanı Ali Akyol, cumhuriyet değerlerine sahip çıkmak adına, 29 Ekim 2014 Çarşamba günü tüm İskenderunluları sivil kortej yürüyüşüne davet etti.

Türkiye’nin, Yeni Türkiye hayalleri peşinden koşan, emperyalizmin işbirlikçiliğine soyunmuş, ufku dar siyasiler eliyle ‘Yurtta Barış, Dünyada Barış’ ilkesinin katledildiği günlerden geçtiğini öne süren Akyol; “Atatürk büstlerine yapılan saldırılarla Atatürk yok edilemez. Tam tersine, Atatürk’e büyük sevgi ve saygıyla bağlı milletimizin gerçekleri görmesine fırsat tanınmış olur. Türkiye’yi bölme senaryosunda, siyasi iktidar ve PKK ortak hareket etmektedir. Son olaylar göstermiştir ki, siyasi iktidar küçük ortağını açıkça korumaktadır. Olaylar karşısında polisin seyirci kalmasının, iktidara yakın medya organlarında yapılan saldırıların görmezden gelinmesinin başka bir açıklaması yoktur. Olayları haber yapan kimi yandaş gazetelerde, teröristler için ‘eylem grupları’ nitelemesi yaparken Atatürk büstlerine yapılan saldırılar ise Atatürk’e saygısızlık gibi başlıklarla geçiştirilmiştir. Yapılan saygısızlık Atatürk’e ise Türkiye Cumhuriyeti Devletine, Türk Milletine yani hepimizedir.

Analar ağlamasın bahanesiyle süre gelen açılım saçmalıkları ile analar daha çok üzülmekte ve ağlamaktadır. Her gün gelen şehit haberleriyle ülkemiz bir kardeş kavgasına doğru sürüklenmekte olup Ortadoğu’da kardeşlik ve vatanda birlik için Atatürk’e bayrağımıza, Cumhuriyet değerlerine ve emeğe sahip çıktığımızı ülkemize ve dünyaya göstermek için bu görüşleri paylaşan genç, yaşlı, kadın, erkek tüm halkımız başta olmak üzere; tüm demokratik kitle örgütlerini, sendikaları, meslek örgütlerini ve siyasi partileri 29 Ekim 2014 Çarşamba günü saat 09.30 da Türk bayrakları ve Atatürk posterleri ile birlikte, Atatürk Anıt alanında toplanarak, beraber olarak sivil kortej yürüyüşüne davet ediyoruz” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here