Hedef Galibiyet!

0
21

İskenderunspor, Bugün Orduspor’u Ağırlayacak

TFF 3. Lig 2. Grupta zirve mücadelesi veren temsilcimiz İskenderunspor, bugün saat 14.00’te İskenderun 5 Temmuz Stadında karşılaşacağı 52 Orduspor maçının hazırlıklarını dün yaptığı son antrenmanla tamamladı. Turuncu-Mavililer son antrenmanı Kulüp CEO’su Teknik Direktör Jan Olde Riekerink nezaretinde maçın oynanacağı 5 Temmuz Stadyumunda gerçekleştirdi.

Bayan ve Öğrencilere Ücretsiz

Bugün yapılacak olan karşılaşma öncesinde İskenderunspor Kulüp Başkanı Hakan Bolat ise Turuncu-Mavili camiadan yoğun destek istedi. Bayanlar ile öğrencilerin müsabakayı ücretsiz izleyeceklerini kaydeden Başkan Bolat, bilet masraflarının da kulüp yönetimi tarafından karşılanacağını kaydetti.

İskenderunspor ile 52 Orduspor’un karşı karşıya geleceği mücadeleyi Demokrat Özgür Güneş, İlker Ayten ve Abdulkadir Yılmazoğlu hakem üçlüsü yönetecek. Maçın dördüncü hakemliğini ise Hakan Ergin üstlenecek.

Bu karşılaşma öncesinde İskenderunspor, 25 karşılaşma sonunda 49 puan ile grupta ikinci sırada yer alırken, 52 Orduspor’un ise 26 müsabaka sonunda 43 puanı bulunuyor. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here