HBB’nin “Hatay Bülteni” Yayın Hayatına Başladı

0
7

Şeffaf Belediyecilik Anlayışıyla Hizmetler Tanıtılıyor

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB), bünyesindeki daire başkanlıklarının gerçekleştirdiği çalışmalar ve projeleri halka duyurmak amacıyla “Hatay Bülten” adlı dergiyi çıkardı.

HBB Başkanı Mehmet Öntürk’ün liderliğinde Büyükşehirin faaliyetleri hakkında vatandaşların daha fazla bilgi edinmesini hedefleyen dergi, yayın hayatına başladı.

Şeffaflık ve hesap verebilirlik anlayışı temel alınarak hazırlanan derginin ilk sayısında; 1 Nisan- 31 Ağustos tarihleri arasında HBB’nin hizmetleri kapsamlı bir şekilde ele alınıyor.

Ayrıca dergide konut yapımı, fen işleri, yol bakım, mezarlıklar, su yönetimi, eğitim, ulaşım, ilaçlama, spor, çevre, sağlık, gıda denetimi, tarım, parklar ve gastronomi gibi çeşitli konulara dair bilgilendirmeler yer alıyor.

Başkan Öntürk, Hatay Bülten dergisinin ön sözünde, “Geçmişten aldığımız güç ve ilhamla, geleceğe umutla bakarak Hatay’ımızı daha güzel yarınlara taşımak için çıktığımız bu yolda, birlik ve beraberlik içinde yürüyoruz” sözleriyle hemşerilerine güven ve umut aşıladı.

Hatay Bülten dergisi HBB’nin hizmetlerini resmî kurumlar, sivil toplum kuruluşları, meslek odaları ve vatandaşlarla belirli aralıklarla buluşturacak. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here