HBB Zabıta Ekipleri Gece-Gündüz Çalışıyor!

0
106

büyükşehir zabıta1Hatay Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı, şehrimizde vatandaşlarımızın güven içerisinde sağlıklı bir ortamda alışverişini yapabilmesi, gezmesi ve sağlıklı gıdalar tüketebilmesi adına gece gündüz demeden gerekli denetimleri yapıyor. Zabıta birimlerinin yaptığı denetimlerde kurallara uymayanlara gerekli uyarılar yapılıp, kurallara uyan işletmelere teşekkür edildi.

Şehrin dokusunu korumak, çevreye duyarlı olmak ve hemşerilerin huzurunu sürekli kılmak adına çalışan HBB Zabıta Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler, Büyükşehir Belediyesine ait mezbahana tesisini yerinde inceleyerek gerekli raporları hazırladı. Bunun yanında seyyar satıcıların izinsiz satış yaptıkları yerlerden uzaklaştırılıp semt pazarlarına sevki sağlanırken, sorumluluk alanında yer alan ana cadde, bulvar, kavşak ve ilçeleri birbirine bağlayan yollar üzerinde görülen olumsuzluklar giderilerek trafiğin akışı sağlandı.

büyükşehir zabıta2

Büyük bir hassasiyetle çalışmalarına devam eden Zabıta Daire Başkanlığı, Samandağ deniz sahilinde plajı izinsiz işgal eden işletme ve şahıslarla ilgili çalışma yaptı. Zabıta daire başkanlığı Samandağ’da ruhsatsız çalıştığı tespit edilen bir müesseseyle ilgili Ruhsat Müdürlüğüyle ortak bir çalışma başlattı. Antakya ilçesinde fırın bacasından çıkan islerin çevreye verdiği rahatsızlıktan dolayı denetime çıkılan fırınların incelemesi Gıda Mühendisi tarafından da yapılarak, zabıta ekipleri tarafından idari para cezası işlemi uygulandı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here