HBB ve LÖSEV’den Çocuklara Moral Desteği

0
14

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB); lösemi ve kanserle mücadele eden ailelere yardım amacıyla Hatay’da bulunan Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı (LÖSEV) İyilikler Tırı projesine katkı ve destekler sağladı.

HBB ve LÖSEV iş birliğiyle Antakya’da özel bir okul yerleşkesinde düzenlenen etkinliklerde çocuklar hem eğlendi hem de moral depoladı.

Büyükşehirin ulaşım desteğiyle bir araya gelen küçükler; su, limonata ve pamuk şekeri gibi lezzetli ikramlarla karşılandı.

Bando ve mehteran takımlarının gösterileriyle coşkuları artan çocuklar, palyaço ve animasyoncuların düzenlediği eğlenceli oyunlarla doyasıya eğlendi.

Çocukların yüzlerinde tebessümler oluşturan yüz boyama etkinliği ise katılımcılardan büyük ilgi görerek keyifli anlara sahne oldu.

Sosis balonların hediye edilmesiyle de mutlulukları katlanan küçükler; dans ve müzik eşliğinde neşe ve hareketli bir gün geçirerek unutulmaz anılar biriktirdiler. Ayrıca sanatsal yeteneklerini sergilemek isteyen katılımcılar, kurulan platformda hünerlerini sergilediler.

HBB yetkilileri, çocukların mutluluğunu ve sağlıklı bir yaşam sürmelerini sağlamak için moral desteği vermeye devam edeceklerini ifade etti. Etkinliklerden memnuniyetleri ileten aileler, organizasyonda emeğe geçenlere teşekkürlerini iletti. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here