Hazırlıklar ve Sözleşmeler Sürüyor

0
35

TFF 2. Ligde mücadele eden temsilcimiz İskenderunspor, yeni sezon hazırlıklarını sürdürürken, transfer çalışmalarına da devam ediyor. Turuncu-Mavili ekip, son olarak Gaziantep FK’da forma giyen savunma oyuncusu Ulaş Zengin ile 2 yıllık anlaşma yaptı.

Temsilcimiz İskenderunspor, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Teknik Direktör Gürkan Aslan nezaretinde çalışmalarını günde çift idmanla aralıksız sürdürüyor. Turuncu-Mavili futbolcular sabah salonda gerçekleştirdikleri fonksiyonel kuvvet antrenmanıyla güne başlarken, öğleden sonra da çalışmalarını saha antrenmanı ile devam ettirdiler.

Ulaş Zengin ile Anlaşma Tamam!

Öte yandan, yeni sezon öncesinde antrenmanlar sürerken anlaşma sağlanan futbolcularla sözleşmeler de imzalanıyor. Gaziantep FK’da forma giyen savunma oyuncusu Ulaş Zengin ile 2 yıllık anlaşma sağlandı. konuyla ilgili yapılan açıklamada; “Kulübümüz, Gaziantep FK’da forma giyen savunma oyuncusu Ulaş Zengin ile 2 yıllık anlaşma sağlamıştır. Anlaşmanın hem oyuncumuza hem kulübümüze hayırlı olmasını dileriz” ifadelerine yer verildi.

Göktan Işılak’a Doğum Günü Sürprizi

Yeni sezon hazırlıklarını İskenderun Mehmet Kurt Tesislerinde sürdüren İskenderunspor’da Göktan Işılak’a doğum günü kutlaması yapıldı. Kulübün Sosyal Medya hesabından yapılan açıklamada; “Takım Kaptanlarımızdan Göktan Işılak’ın doğum gününü bugünkü antrenman sonrası teknik heyetimizin ve oyuncularımızın katılımı ile pasta keserek kutladık. Oyuncumuz Göktan Işılak’ın doğum gününü en içten dileklerimizle kutlar, başarı dolu yıllar dileriz” denildi. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here