HATSU, Sarıseki Bölgesinde Yaraları Sarmaya Devam Ediyor

0
91

hatsu-sarıseki1Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (HATSU), kentimizde meydana gelen sel ve heyelan felaketinden dolayı oluşan yaraları sarmaya devam ettiğini duyurdu.

Geçtiğimiz hafta Cuma günü Sarıseki, Azganlık ve Kavaklıoluk mahallelerinde yaşanan sel ve heyelan felaketinde zarar gören yerlere anında müdahale edildiğini ve çalışmaların devam ettiğini belirten HATSU Genel Müdürlüğü, selden sonra sular altında kalan 31 ev, 4 fabrika, 2 okul, 1 sağlık ocağı ve 1 eczanenin vidanjör ve motopomp yardımı ile suyun tahliye edildiğini açıkladı.

hatsu-sarıseki2

Bölgedeki sorunların giderilmesi amacıyla gece gündüz demeden çalışmaların devam ettiğini belirten Gene Müdürlük, afetten dolayı mahallelerin genelinde oluşan içmesuyu, kanalizasyon ve yağmursuyu hatlarında oluşan arızaları onarma çalışmalarının devam ettiğini kaydetti.

İdare, şu ana kadar 100 metre yağmursuyu hattı, 50 metre içmesuyu hattı döşendiğini ayrıca, felaketin etkisi ile zarar gören içmesuyu ve kanal hatlarının da onarım çalışmalarının yapılarak bağlantılarının tamamlandığını duyurdu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here