HATKANS-DER; “Dayanışma Zinciri Kurmayı Arzu Ediyoruz”

0
191

hatkansder1Hatay Kanserle Savaş Derneği (HATKANS – DER) kanser hastalarını yalnız bırakmıyor. Tedaviden, psikolojik desteğe ve hastalığın maddi giderine kadar kanser hastaları ile mücadele veren Hatay Kanserle Savaş Derneği, yaptığı yazılı açıklama ile bölge halkına seslendi.

Hatay Kanserle Savaş Derneğinin yavaş yavaş faaliyete geçtiğini hatırlatan Dernek Yönetimi, İstanbul, Ankara, İzmir ve Adana’da görev yapan profesörlerin kanser ile ilgili bilgilerini paylaşmak üzere şehrimize geleceklerini açıkladılar. Vatandaşlardan, çevresinde bulunan kanser hastalarını HATKANS-DER’e bildirmelerini isteyen Dernek Yönetimi, yaptığı açıklamasında; “Şehir dışından (İstanbul-Ankara-İzmir-Adana) Profesörlerimiz kanser ile ilgili bilgileri paylaşmak için şehrimize gelecekler. Sizlerden ricam gerek kendi yakınlarınızdan gerekse eş dostlarınızdan bu illet hastalık ile mücadele edenleri bizlere bildirmeniz. İsim soyadı ve telefonları tarafımıza bildirirseniz, gelen doktor arkadaşlarımızın ne zaman geleceklerini ve diğer aktiviteleri kendilerine bildireceğiz. Ayrıca elimizde oluşacak bu bilgiler ışığında bu hastalıkla ilgili bir dayanışma zinciri kurmayı arzu etmekteyiz.

Topladığımız bu bilgiler Hatay Kanserle Savaş Derneğinin koruması altında olacak olup kesinlikle kimseyle paylaşılmayacaktır. Cep telefonuma mesaj çekebilirsiniz, bu paylaşımın altına bilgi girebilirsiniz ya da cep ve diğer telefonlarımızdan bize ulaşabilirsiniz. Lütfen duyarlı olalım” ifadelerine yer verdi.

HATKANS-DER İrtibat telefonları; 613 77 88, 618 94 44, HATKANS – DER Başkanı Adnan Tink, 0.542-650 00 00, Derneğin Sekreteri İlknur Engin 0.546-553 23 13.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here