Hatayspor, Tepecikspor’u Tek Golle Geçti

0
95

hatayspor20Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta play-off hesapları yapan Hatayspor, hafta sonu ligde kalma hesapları yapan Tepecikspor’u ağırladı. Ev sahibi Hatayspor, maçı 1-0 kazanarak play-off’a bir adım daha yaklaştı. Hatayspor’da daha önce futbol oynayan Enver Şen Tepecikspor’un Teknik Direktörü, Gökhan Caba ve Gürhan Gürsoy da futbolcu olarak eski takımlarına karşı mücadele etti.

Hatayspor, maçın başlamasıyla oyunu rakip alana yığdı ve ilk tehlikeli atağını 14. dakikada geliştirdi. Kaptan Serkan Koç’un 25 metreden şutunu kaleci Ziya son anda kornere çıkardı. 17’de Tepecik kontratağında Abdullah’ın 90’a giden şutunda bu kez kaleci Ozan başarılıydı. İki takımın çabası gol getirmeyince maçın ilk yarısı golsüz tamamlandı.

İkinci yarıda da Hatayspor beklenen baskıyı oluştursa da aranan gol 80. dakikada geldi. Selçuk Özkan’ın pasıyla ceza alanına giren Halil Karataş, sağdan sert vurdu topu filelerle buluşturdu: 1-0. 83.dakikada ise Tepecikspor’un kazandığı serbest vuruşu kullanan Kemal’ın şutu üst direğe çarparak auta çıktı. Mücadele atılan tek golle Hatayspor’un 1-0 üstünlüğüyle sonuçlandı.

Lider Bandırmaspor’un yenildiği, play-off mücadelesi veren İnegölspor ve Nazilli takımlarının da mağlup olduğu haftada, Hatayspor’un galibiyeti altın değerinde oldu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here