Hatayspor Rakibinin İşini İlk Ayrıda Bitirdi

0
69

hatayspor6Stat: Atatürk

Hakemler: Ömer Murat Ülger***, Özer Velioğlu***, Egemen Eren***

Hatayspor: Fatih***, Halil Zeybek*** (Dk.66 Emin***), Murat Uluç****, Ömer Bozan**** (Dk.88 Alper**), Özgür***, Emre***, Mustafa***, Nejdet***, Ekrem* (Dk.7 Bülent***, Mehmet Akif***, Murat Türkkan***

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor: Levent*, Kamil**, Ercan**, Ercüment** (Dk.68 Emre**, Barış** (Dk.82 Samet*), Şehmus**, Yusuf**, Sedat**, Abdullah**, Caner** (Dk.68 Agit*), Sercan**

Goller: Dk.30 Ömer Bozan, Dk.33 Murat Uluç (Hatayspor)

Sarı Kart: Barış (Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor)

2014-2015 futbol sezonunun ilk maçını kendi saha ve seyircisi karşında yapan Hatayspor, evinde ağırladığı Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’u ilk ayrıda attığı gollerle devirmesini bildi. Lige 3 puan ile başlayan Hataysporlu futbolcular, lige alınan 3 puanın coşkusunu taraftarı ile kutladılar.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup temsilcimiz Hatayspor, geçtiğimiz hafta sonu evinde Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’u konuk etti. Maça hızlı ve etkili başlayan ev sahibi Hatayspor, karşılaşmanın 30. dakikasında aradığı golü buldu. Halil Zeybek’in pasıyla ceza sahası içerisinde buluşan Ömer Bozan’ın plase vuruşunda top filelerle buluştu: 1-0. Golden sonra bocalamaya başlayan rakibinin üzerine giden Hatayspor, karşılaşmanın 33. dakikasında farkı ikiye çıkardı. Bülent, sol kanattan getirdiği topu Murat Uluç’un önüne bıraktı. Bu futbolcunun sert şutu ağlara gitti: 2-0. İlk yarı bu skor ile tamamlandı.

İkinci yarıda her iki takımın da geliştirdiği ataklarda gol olmayınca karlaşma Hatayspor’un ilk yarıda attığı gollerle 2-0 sona erdi. Golden sonra Hataysporlu futbolcular, alınan 3 puanın sevincini taraftarlarıyla paylaştılar.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here